Retail Detail

 

 

maandag 08 november 2010 11:19

Dille & Kamille webshop geopend.

Voor opmerkingen/reacties, mail naar  Pauline Neerman

altSinds 3 november heeft Dille & Kamille een eigen webwinkel. Klanten in België en Nederland kunnen er een ruim assortiment bestellen en aan huis laten leveren voor eigen gebruik of als geschenk. De online shop met hebbedingetjes voor in huis komt dan ook perfect op tijd voor de feestdagen.


De website van de winkelketen werd vernieuwd en er werd een online shop aan toegevoegd. Men kan er thematisch zoeken in het productaanbod en detailfoto’s met uitgebreide productbeschrijvingen vinden. Verder wilt Dille & Kamille service bieden met een speciaal voorziene klantendienst en de mogelijkheid tot ruilen. Over gans België en Nederland belooft Dille & Kamille zelfs levering binnen de twee werkdagen.


Op dit moment zijn een 500tal artikelen op de website te vinden. Het aanbod zal echter stelselmatig uitbreiden. Ook geografisch wenst de retailketen uit te breiden. Het is op lange termijn de bedoeling  met de webshop eveneens de buurlanden van België en Nederland te bereiken.


Het Nederlandse Dille & Kamille telt in de Benelux 19 winkels. Die ontvangen wekelijks circa 20.000 klanten en boeken een totale omzet van ruim 15 miljoen euro per jaar.  De komende jaren wilt de retailer zijn winkelpark organisch uitbreiden tot 50 vestigingen in België, Nederland en Luxemburg. Voor 2010 beoogt Dille & Kamille een omzetgroei van minimum 5%.

 

Meer: Dille & Kamille opent achtste winkel in Kortrijk.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Bekijk het RetailDetail magazine online

Social Networks Volg RetailDetail op FaceBook Volg RetailDetail op Twitter Volg retailDetail op Facebook
Copyright 2009-2014. Retail Detail BVBA. Alle rechten voorbehouden. Website: NILMEDIA.