Salesforce Commerce Cloud, het voormalige Demandware, voerde onlangs een onderzoek uit naar de groeistrategieën van retailbedrijven. In samenwerking met The Economist interviewde het bedrijf CEO’s of hun belangrijkste medewerker over hun visie op de huidige evolutie binnen retail. 

 

Sinds enkele jaren duiken pop-ups in vele gedaanten op: winkeltjes, bars, restaurants, ateliers enz. Soms verdwijnen ze even snel als ze verschenen zijn, soms is het een stap in een ambitieus plan om de markt te verkennen. Maar hoe zit het juridisch?

 

Ik was eventjes verwonderd met het nogal alarmerende bericht van United Brands, dat ze hun huurcontract op de Meir niet wilden verderzetten. Maar wat verder lezen verraadde de intentie van United Brands dat ze zeker en vast in Antwerpen willen blijven. Dat is niet verwonderlijk.

 

De volgende websites en apps omvatten een grote hoeveelheid topics, die over wetenschap, kunst en technologie handelen. U zal veel leren over verschillende zaken, van hoe u hummus kan produceren tot hoe u apps kan ontwerpen in node.js, meestal gratis.

Bij het gebruiken van een nieuwe innovatieve marketingstrategie in de kleinhandel, kunnen marketers de behoeften van de doelgroep tegemoetkomen in termen van productaanpassingen, kwaliteit, snelheid van dienst en betaling. Hieronder vindt u voorbeelden van hoe bedrijven experimenteren met retailtechnologie en hoe dit hen helpt om hun strategische doelen te bereiken. 

 

Tijdens de industriële revolutie eind 18e en begin 19e eeuw, heeft een nieuwe dynamiek drastische veranderingen teweeggebracht bij de globale economie. Vandaag is onze wereld nog meer aan het experimenteren met een nog meer intense revolutie door de toevloed van de vier fundamentele vernietigende krachten.

 

Eén van de hoofdelementen om een blog te gebruiken is de community waarin de persoon zich bevindt en hoe ze groeien in de kracht van loyaliteit. 

 

Youtube is veranderd in een sleutelelement voor innovatieve marketing, voornamelijk omwille van het geschatte publiek van 1 miljard gebruikers, die gebruik maken van het videoplatform om video’s te kijken, up te loaden en te delen. 

 

Sinds eind vorig jaar is eindelijk een akkoord gesloten rond nachtwerk voor e-commerce. Maar voor wie geldt het? En hoe ga je ermee aan de slag? Koen Magerman, senior juridisch expert SD Worx, zet het op een rijtje.

 

Back to top