Living Tomorrow - Future trend session

Wat kan ik leren?

U wordt meegenomen achter de schermen van de laatste ontwikkelingen en innovaties, op maat van de behoeften van uw organisatie en medewerkers.
Hoe zijn ze ontstaan? Welke inzichten leveren ze op? Welke feedback krijgen we hierop?


Waarom is dit iets voor mij?

De Future Trends Session bespreekt de megatrends voor de toekomst en legt het verband met uw organisatie, klanten, producten en/of diensten.
Tijdens deze sessie worden uw teams interactief betrokken via “stars & question marks”. De daarop volgende inspiratietour wordt van daaruit verder opgebouwd en maakt alles tastbaar in een interactieve “experience”. Met de opgedane inzichten kan u het innovatieproces binnen uw organisatie opstarten of verder uitbouwen.

 

Wat kan ik er in de praktijk mee?

Deelnemers trekken huiswaarts met inzichten in de megatrends van morgen, de impact ervan op uw organisatie en de analyse van de praktijkcases die ze ontdekten tijdens deze halve dag.

 

Hoe interactief is de workshop? 

De sessie start met een anderhalf uur durende interactieve ontdekkingstocht door de megatrends van morgen en welke impact deze zullen hebben op uw organisatie.
Welke wordt uw strategiemap van morgen? Wie gaan je klanten zijn? Welke technologieën gaan een rol spelen?
De deelnemers krijgen interactieve opdrachten die de belevenis tijdens de daarop volgende inspiratietour naar een hoger en gepersonaliseerd niveau brengen.

 

Duur

Halve dag

 

Aantal personen

Minimum 10 - maximum 20 personen

 

Prijs

€295 pp (vanaf 10 personen of kleinere groepen €2995)
*Korting vanaf 20 personen
*Inclusief workshopruimte

 

Locatie

RetailDetail / retailhub (Meir 78, 2000 Antwerpen).
Workshops op verplaatsing zijn op aanvraag.