Living Tomorrow - Innovation workshop

Wat kan ik leren?

Via ‘idea generation’ wordt gezocht naar innovatieve opportuniteiten. Vervolgens worden de ideeën volgens een aantal criteria gerangschikt en bouwen we via ‘break out’-sessies waardeproposities en business-modellen. Dit kan over uw huidige portfolio- of business-vraagstukken gaan, die we dan ‘stress-testen’ voor de nabije toekomst. Enkele cases worden volledig door de teams onderbouwd en op het einde van de dag gepresenteerd met bijhorende feedback. 

 
Waarom is dit iets voor mij?

De workshop is de beste investering als u met uw team(s), klanten en stakeholders in ‘bootcamp-style’ uw innovatiestart wil nemen, steeds gekoppeld aan praktijk. 

 

Wat kan ik er in de praktijk mee?

De Innovation Workshop wordt ontwikkeld op maat van uw bedrijf of organisatie en uiteraard met de toekomst, innovatie en uw doel voor ogen. De workshop geeft u een scherp beeld van de kansen en bedreigingen die de toekomst met zich meebrengt. U leert hoe deze te herkennen, te interpreteren en hierop te reageren.  

 

Hoe interactief is de workshop?

Tijdens de Innovation Workshop worden deelnemers in kleine groepen verdeeld en gaan ze actief aan de slag met alle opgedane kennis en inzichten van de eerste twee delen (Future Trends Session en Inspiration Tour). 

Future Trends Session: De sessie start met een anderhalf uur durende interactieve ontdekkingstocht door de megatrends van morgen en welke impact deze zullen hebben op uw organisatie. Welke wordt uw strategiemap van morgen? Wie gaan je klanten zijn? Welke technologieën gaan een rol spelen? De deelnemers krijgen interactieve opdrachten die de belevenis tijdens de daarop volgende Inspiration Tour naar een hoger en gepersonaliseerd niveau brengen.

 

Duur

6 uur (volledige dag)

 

Aantal personen

Minimum 15 personen - maximum 60 personen

 

Prijs

Prijs op aanvraag

 

Locatie

RetailDetail / retailhub (Meir 78, 2000 Antwerpen).
Workshops op verplaatsing zijn op aanvraag.