Attention please! Win tickets! | RetailDetail

Attention please! Win tickets!

Attention please! Win tickets!

(publireportage) 9 seconden. Langer houdt een goudvis z’n aandacht er niet bij. Mensen blijven maar 8 seconden bij de les. BD myShopi, RetailDetail, AddRetail en Profacts verzamelden topsprekers die toelichten hoe je de aandacht van de consument trekt.

Tips en tricks

De sprekers op ‘Attention please!’ gaan dieper in op de psychologie achter ‘aandacht’, want afhankelijk van de branche waarin je als retailer actief bent, is een bepaalde strategie vereist om de aandacht van de consument te vangen. Willem-Albert Bol, Creative Director bij De Persgroep, legt uit hoe je kan inspelen op psychologische processen via je reclamefolder. Concrete tips en tricks komen ook van Stefan van der Stigchel, hoofddocent experimentele psychologie aan de Universiteit van Utrecht en hoofd van onderzoeksgroep AttentionLab. Hij licht zijn verhelderende inzichten toe aan de hand van video-opnames van wetenschappelijke experimenten. Daarnaast presenteren Bebat en supermarktketen Hoogvliet ook een concrete case over hun ervaring met aandacht in de praktijk.

 

Tot slot delen een aantal experts op foldervlak hun ervaring en kennis omtrent branding en traffic generation gelinkt aan je folder. Kortom, ‘Attention please!’ is jouw aandacht meer dan waard. Schrijf je in op www.retaildetail.be/nl/events/retaildetailnight2017.

 

‘Attention please!’ vindt plaats tijdens de Folder Van Het Jaar-verkiezing op 23 november 2017, in de aanloop naar RetailDetail Night. Ontdek tijdens het event welke folders het best scoren bij de consument in de categorieën ‘Supermarkt’, ‘Home, DIY, Tuin & Dier’, ‘Electro & Telecom’ en ‘Beauty, Lifestyle & Merken’. De prijs van de vakjury wordt uitgereikt tijdens het avondprogramma.

 

Win 5 duotickets voor ‘Attention Please’

Beantwoord de wedstrijdvraag “In hoeveel categorieën verkiezen de consumenten hun favoriete folder?” en maak kans op een duoticket voor ‘Attention please!’ op 23 november 2017 met aansluitend de RetailDetail Night. Stuur je antwoord voor 5 november 2017 naar info@foldervanhetjaar.be.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Back to top