Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys | RetailDetail

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys
Blokker Holding

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Herstructurering

Waarschijnlijk krijgt hij ook de taak om een herstructurering door te voeren, aangezien hij daar heel wat ervaring in heeft opgedaan bij zijn vorige jobs. Zo ging hij in 2015 aan de slag bij technisch dienstverlener Imtech toen die in de problemen kwam en was hij als adviseur van managementbureau Alvarez & Marsal betrokken bij de afwikkeling van het faillissement van winkelbedrijf Macintosh. Dat schrijft De Telegraaf. Daarnaast werkte hij ook bij NS Hispeed, vleesverwerker Vion, telecombedrijf Mobistar en Six Flags België.

 

Intertoys maakte lange tijd deel uit van de Blokker Holding, maar werd in het kader van de nieuwe strategie binnen het bedrijf onlangs van de hand gedaan. Sinds maandag is de Britse investeerder Alteri officieel eigenaar van de speelgoedketen, die bestaat uit ongeveer 400 winkels in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Acht inzichten die we onthouden van het Trade & Shopper Marketing Congress

14/06/2018

Niks dan enthousiaste reacties noteerden we op het Trade & Shopper Marketing Congress van RetailDetail en LD&Co. De grote bereidheid van sprekers en deelnemers om onderling inzichten uit te wisselen was opmerkelijk. Wat we onthielden?

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.