Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys | RetailDetail

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys
Blokker Holding

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Herstructurering

Waarschijnlijk krijgt hij ook de taak om een herstructurering door te voeren, aangezien hij daar heel wat ervaring in heeft opgedaan bij zijn vorige jobs. Zo ging hij in 2015 aan de slag bij technisch dienstverlener Imtech toen die in de problemen kwam en was hij als adviseur van managementbureau Alvarez & Marsal betrokken bij de afwikkeling van het faillissement van winkelbedrijf Macintosh. Dat schrijft De Telegraaf. Daarnaast werkte hij ook bij NS Hispeed, vleesverwerker Vion, telecombedrijf Mobistar en Six Flags België.

 

Intertoys maakte lange tijd deel uit van de Blokker Holding, maar werd in het kader van de nieuwe strategie binnen het bedrijf onlangs van de hand gedaan. Sinds maandag is de Britse investeerder Alteri officieel eigenaar van de speelgoedketen, die bestaat uit ongeveer 400 winkels in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker onthoofd: CEO Holding en CEO België stappen op

24/04/2018

Het einde lijkt nabij voor de Nederlandse winkelketen en holding Blokker. CEO Casper Meijer maakt vandaag bekend dat hij eind juni opstapt bij Blokker Holding, CEO Belux Bernd Bosch vertrekt zelfs meteen.

Colruyt Group zet nieuwe stap op de tweedehandsmarkt

20/04/2018

Colruyt wil met internetplatform NewStory de tweedehandsmarkt voor babyspullen verder veroveren. Het nieuwe platform bouwt verder op het twee jaar oude Dreambaby Tweedehands, een webshop met twee inzamel- en afhaalpunten voor tweedehands babyspullen. 

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

The Future Of Shopping is Managementboek van het Jaar

20/04/2018

Met grote trots mag RetailDetail aankondigen dat de titel Managementboek van het jaar 2018 gaat naar het boek The Future Of Shopping: Waar iedereen retailer is van Pauline Neerman en Jorg Snoeck.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.

Tien tips om de digitale retailreuzen te verslaan

19/04/2018

“Verkoop wat mensen willen, niet wat je hebt.” Zo luidt het bondige advies van Myrna Moorthamer en Arjan Leest (Retail Rebels) aan retailers die de digitale revolutie willen overleven.