Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys
Blokker Holding

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Herstructurering

Waarschijnlijk krijgt hij ook de taak om een herstructurering door te voeren, aangezien hij daar heel wat ervaring in heeft opgedaan bij zijn vorige jobs. Zo ging hij in 2015 aan de slag bij technisch dienstverlener Imtech toen die in de problemen kwam en was hij als adviseur van managementbureau Alvarez & Marsal betrokken bij de afwikkeling van het faillissement van winkelbedrijf Macintosh. Dat schrijft De Telegraaf. Daarnaast werkte hij ook bij NS Hispeed, vleesverwerker Vion, telecombedrijf Mobistar en Six Flags België.

 

Intertoys maakte lange tijd deel uit van de Blokker Holding, maar werd in het kader van de nieuwe strategie binnen het bedrijf onlangs van de hand gedaan. Sinds maandag is de Britse investeerder Alteri officieel eigenaar van de speelgoedketen, die bestaat uit ongeveer 400 winkels in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Unilever reorganiseert Field Sales-team in België

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar Retail Field Sales-team, de winkelvertegenwoordigers van de FMCG-producent. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zes Limburgse gemeenten willen handelskern versterken

22/01/2018

De Limburgse gemeenten Beringen, Bilzen, Leopoldsburg, Lommel, Maaseik en Tongeren lanceren een nieuw plan dat de handelskern in die gemeenten moet versterken Lokale handelaars zullen zelf kunnen meedenken rond de nieuwe strategie.

Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

LensGroup neemt twee Duitse webwinkels over

18/01/2018

Het Belgische LensGroup, moederbedrijf van online lenzenverkoper LensOnline, heeft twee Duitse webwinkels overgenomen. Het betreedt zo voor de eerste keer de Duitse markt, het vijfde Europese land voor de groep.

Wint jouw bedrijf de bpost Omnichannel Award 2018?

18/01/2018

Welke retailer volgt in 2018 Juttu op als winnaar van de bpost Omnichannel Award? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden. De award wordt uitgereikt tijdens het Omnichannel Congress op 1 maart.

"Vijfde van alle aankopen wordt gedaan via digitale spraakassistenten”

17/01/2018

Kopen via spraakassistenten zoals Siri of Amazon Alexa wordt heel groot, meent Capgemini. Al 35% van de consumenten zou aan zogeheten ‘conversational commerce’ doen: kopen of bestellen via zo’n digitale spraakassistent.

Back to top