Bol.com beëindigt Bespaar Continu

Archiefbeeld: het distributiecentrum van bol.com
Foto: Bol.com

Webwinkel bol.com gaat - fors tegen de trend in - zijn abonnementsservice Bespaar Continu opdoeken. Alleen deze maand kunnen klanten nog via het programma bestellen, daarna gaat de service over in (het betalende) bol.com Select.

 

Select neemt over

Bespaar Continu bestaat nog maar twee jaar, maar gaat nu voor de bijl. Nog amper zestien dagen kunnen klanten bestellingen plaatsen, daarna moeten ze voor de service lid worden van bol.com Select. Die kost 6,99 euro per jaar, en belooft in ruil "altijd gratis bezorging" en voordelen "zoals extra korting bij voordeelacties en meer". Dat blijkt uit een mail die de redactie toegestuurd kreeg.

 

Buiten die dienst om zal de Ahold Delhaize-dochter wel een "Vaker nodig"-lijstje voor herhaalaankopen introduceren, waaraan de items uit de huidige Bespaar Continu-lijsten automatisch zullen worden toegevoegd, maar de bestaande korting op die items zal dan wel wegvallen. 

 

In een reactie meldt de webretailer ons dat de stap voor meer duidelijkheid moet zorgen: een programma met variërend voordeel valt weg ten voordele van "de nieuwe altijd-voordeel propositie binnen Select".