Colruyt en DreamLand openen samen winkel in Moeskroen

Colruyt en DreamLand openen samen winkel in Moeskroen
Colruyt Group

Morgen, 17 juli, openen Colruyt en DreamLand een nieuwe winkel op dezelfde site in Moeskroen. Er komt bovendien ook een afhaalpunt van Collect&Go.

 

Samen onder één dak

De drie winkelformules van de Colruyt-groep zullen een gebouw delen aan de Menenstraat in Moeskroen. Voor Colruyt gaat het om de verhuis van een bestaande vestiging, DreamLand had nog geen filiaal in de Henegouwse stad. De nieuwe Colruyt-winkel heeft een oppervlakte van 2200m² en is daarmee een vijfde groter dan de vorige. Daardoor kan de retailer het aanbod uitbreiden en het winkelen aangenamer maken. Zo werden de gangen verbreed en is er een extra kassa voorzien.

 

De nieuwe DreamLand-winkel op dezelfde site is 1600m² groot en is de derde vestiging die het nieuwe, 'speelse' concept meekrijgt. "We hebben onder andere een vloersticker in de vorm van een atletiekpiste aangebracht, waarop kinderen een race kunnen houden", zegt verkoopmanager Danny Jenquin. Ook boodschappendienst Collect&Go krijgt een onderkomen in het gebouw. Het nieuwe afhaalpunt is veel ruimer, wat het klaarzetten van de boodschappen moet vergemakkelijken.

 

Hoewel de opening van beide winkels voorzien is op woensdag 17 juli, kunnen nieuwsgierige klanten reeds een kijkje komen nemen dinsdag 16 juli tijdens de opendeuravond. "We serveren onze klanten graag een hapje en een drankje", zegt Colruyt-gerant David Verlinde. Ook DreamLand doet mee en organiseert die avond heel wat activiteiten voor de kinderen.