Coolblue lanceert huismerk BlueBuilt

BlueBuilt is huismerk van Coolblue
Coolblue

Sinds enkele weken verkoopt Coolblue ook een aantal producten onder een eigen huismerk, BlueBuilt. Het gaat voorlopig om een vijftigtal producten, vooral accessoires. Verder maken ook enkele ventilators en airco’s deel uit van het aanbod.

 

Accessoires

Het is geen toeval dat de meeste producten accessoires zijn, geeft woordvoerder Ottelien van Pelt aan. De producten werden immers ontwikkeld op basis van data en productreviews van klanten. Ook analyseert Coolblue de redenen waarom klanten producten retour sturen. Daarmee wil de webwinkel tegemoet komen aan echte klantbehoeftes. De HDMI-kabel is bijvoorbeeld voorzien van een 90°-koppelstuk, zodat het mogelijk is om ook apparaten, die zich dicht tegen een wand bevinden, eenvoudig aan te sluiten.

 

Of er in de toekomst veel BlueBuilt-producten zullen bijkomen, is nog niet duidelijk. "We zien mogelijkheden voor andere producttypes, ook buiten accessoires. Maar dat is wel afhankelijk van de behoefte van de klant, de klantreis en de kansen die we zien", besluit van Pelt.