Coolblue levert nu ook per fiets in Brussel, Zaventem en Vilvoorde

Foto Coolblue

Na Antwerpen en Gent breidt bezorgdienst CoolblueFietst verder uit in België. Wie in Brussel, Zaventem en Vilvoorde een laptop, smartphone of koptelefoon bestelt, krijgt de volgende dag een Coolblue’er met een elektrische fiets aan de deur.

 

Tijdvak van één uur

Vandaag vertrokken de eerste goedgevulde elektrische ‘pakfietsen’ vanuit de Coolblue-winkel in Zaventem. Eind vorig jaar ging CoolblueFietst van start in België, in Antwerpen. Gent volgde vorige maand en vandaag voegt Coolblue daar Brussel, Vilvoorde en Zaventem aan toe. Voor deze laatste regio is de online retailer nog op zoek naar 5 nieuwe collega’s. Wie van pakjes en van fietsen houdt, kan solliciteren bij werkenbijcoolblue.be.
 

Klanten krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van één uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van levering. Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Je pakje wordt met een glimlach geleverd vanuit de Coolblue-winkel, door échte Coolblue’ers. En we komen sowieso. We bellen 3 keer aan, bellen je op of roepen door je brievenbus. Je kan ons niet missen.”