Decathlon opent nieuwe vestiging in Doornik | RetailDetail

Decathlon opent nieuwe vestiging in Doornik

Decathlon opent nieuwe vestiging in Doornik

Op 19 oktober opent de Franse sportwinkelketen Decathlon een nieuwe vestiging in Doornik, in een nieuw pand langs de Rue de Maire, waar ook al een hypermarkt van Carrefour is gevestigd.

Pand op palen

Bij de bouw van het nieuwe pand van 2.700 m² werd veel aandacht geschonken aan duurzaamheid: er wordt veel gebruik gemaakt van daglicht en ledverlichting. Net zoals in Hasselt werd het pand op palen gebouwd, zodat onder de winkel ruimte is voor parkeerplaatsen.

 

Vastgoedgroep Redevco maakte ook meteen gebruik van de bouw van het pand voor Decathlon om de infrastructuur van de hele site te vernieuwen. Het volledige retailpark in Doornik telt nu een winkeloppervlakte van 32.500 m², verdeeld over de Carrefour-hypermarkt, een Brico, een Krëfel, Auto 5, Lunch Garden, McDonald's en een vijftal servicewinkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Hoe koopt de consument van morgen?

09/08/2018

Wist je dat winkelen en kopen twee verschillende activiteiten zijn geworden? De weg die de klant van de toekomst aflegt, ziet er helemaal anders uit. Beleef hem zelf in een Inspiration Tour van retailhub en dompel je onder in 1.250 m² innovatie. 

Decathlon neemt Zwitserse sportketen Athleticum over

09/08/2018

Decathlon neemt de Zwitserse sportketen Athleticum over. Verkoper Maus Frères krijgt een minderheidsbelang in Decathlon Zwitserland, een overnamebedrag is niet meegedeeld.

Prima halfjaar voor Rakuten

09/08/2018

De Japanse e-commercereus Rakuten, ’s werelds nummer 5 gemeten naar handelsvolume, zag zowel zijn omzet als zijn winst de voorbije zes maanden flink toenemen. Intussen gaat de groep zijn interne structuur grondig reorganiseren om sneller te kunnen inspelen op de almaar sneller wijzigende marktomstandigheden.

Gratis verzending voor leden Bol.com Select

08/08/2018

In navolging van Amazon voert Bol.com zijn lidmaatschapsservice op: Select-leden kunnen nu het hele assortiment gratis bezorgd krijgen. Althans, als ze de lidmaatschapskost betalen.