Decathlon opent zijn eerste winkel in Luxemburg

Foto: Decathlon - Frédéric Polinard Photographie

Decathlon gaat van start in het Groothertogdom Luxemburg: in de hoofdstad heeft de sportretailer een binnenstadwinkel geopend in shoppingwijk Royal-Hamilius. Ook een Luxemburgse webshop is online.

 

Voor stedelijke sporters

Decathlon heeft de deuren geopend van zijn eerste Luxemburgse winkel: in de nieuwe winkel- en voetgangersstraat, Rue Aldringen, in de hoofdstad is voortaan een sportwinkel van meer dan 630 vierkante meter te vinden. De nieuwe vestiging is ingericht volgens het "City"-concept en strekt zich uit over twee verdiepingen in het shoppingcenter Royal-Hamilius.


Het aanbod concentreert er zich op sporten die ook in de stad kunnen, zoals hardlopen, zwemmen en fitness. Ter plaatse kunnen klanten ook hun fiets laten repareren of hun tennisracket laten bespannen. In de toekomst wil Decathlon het aanbod evenwel nog verder afstemmen op de Luxemburgse klanten.


Het volledige aanbod is ook beschikbaar op de nieuwe Luxemburgse website. De lancering was oorspronkelijk eerder voorzien, maar de coronapandemie zorgde voor vertraging.