Deel winkels Marskramer in handen van Op=Op Voordeelshop

Deel winkels Marskramer in handen van Op=Op Voordeelshop

Op=Op Voordeelshop neemt een aantal winkels van Marskramer over en wil die komende maand allemaal ombouwen naar het eigen concept. Dankzij de overname groeit het aantal vestigingen in Nederland alvast naar 149.

 

Snelle expansie

Het aantal vestigingen van Marskramer, dat onderdeel is van Blokker Holding, wordt zo verder teruggedrongen. De voorbije jaren was het aantal winkels al met de helft gedaald en binnen de herstructurering van Blokker Holding is het de bedoeling dat alle winkels van Marskramer in eigen beheer worden gesloten. Voor de overige filialen wordt een overnemer gezocht, zoals nu met Op=Op Voordeelshop.

 

In de zomer van vorig jaar kreeg Op=Op Voordeelshop ook al 31 vestigingen van Blokker in handen. De keten wil de komende jaren groeien naar 350 vestigingen. De eerste winkel van de discounter opende in 1997 de deuren en in 2015 werd de honderdste winkel geopend. Ook op een andere manier gaat het snel: in Doetinchem is al een eerste winkel van Marskramer omgebouwd, binnen de twee weken nadat de overname afgerond was.