Derde Sunday Shopday groot succes

Derde Sunday Shopday groot succes

Derde Sunday Shopday groot succes

De derde Sunday Shopday, die wordt georganiseerd door Comeos, is een groot succes. Zo waren er 25 procent meer elektronische betalingen dan een jaar geleden. Tijdens de Sunday Shopday worden heel wat activiteiten georganiseerd.

 

2 miljoen verrichtingen

Uit de cijfers van Worldline blijkt dat op 2 oktober om 18 uur iets meer dan 2 miljoen elektronische verrichtingen werden geregistreerd. Dat is 25 procent meer dan een jaar eerder en zelfs 40 procent meer dan tijdens de eerste editie van de Sunday Shopday.

 

Sunday Shopday is een initiatief van Comeos, waarbij één zondag per jaar steden en gemeenten de handen in elkaar slaan met de handelaars en allerhande activiteiten organiseren om meer klanten naar de winkels te lokken.

 

Dit jaar werden er onder andere modeshows georganiseerd, waren er gratis hapjes en drankjes voor de klanten en was er zelfs een roofvogelshow. De volgende editie van Sunday Shopday staat alvast gepland voor 1 oktober volgend jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Back to top