Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent vandaag een tweede vestiging in Brussel. Het is ondertussen al de elfde vestiging van het Nederlandse familiebedrijf in België.

Ronde keukenbalie

Aan de Grasmarkt 36 opent de keten een winkel van 270 m² in een pand dat onlangs nog gerestaureerd werd onder het toezicht van de Unesco. Ook binnen kiest Dille & Kamille voor een aangepast interieur. Het meest opvallende aspect daarbij is een ronde keukenbalie, die recht onder de historische lichtkoepel te vinden is en zo het hart van de winkel vormt.

 

In de winkel kunnen klanten terecht voor verschillende voedingsartikelen, maar kunnen ze ook koffie of thee drinken en zelfgemaakte cake bestellen. Het assortiment in de winkel wordt bovendien wekelijks aangevuld met nieuwigheden.

 

Dille & Kamille opende in 1974 zijn eerste winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Momenteel heeft het al 28 vestigingen: 18 in Nederland en 10 in België. Sinds 2010 heeft de keten ook een webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.