Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent vandaag een tweede vestiging in Brussel. Het is ondertussen al de elfde vestiging van het Nederlandse familiebedrijf in België.

Ronde keukenbalie

Aan de Grasmarkt 36 opent de keten een winkel van 270 m² in een pand dat onlangs nog gerestaureerd werd onder het toezicht van de Unesco. Ook binnen kiest Dille & Kamille voor een aangepast interieur. Het meest opvallende aspect daarbij is een ronde keukenbalie, die recht onder de historische lichtkoepel te vinden is en zo het hart van de winkel vormt.

 

In de winkel kunnen klanten terecht voor verschillende voedingsartikelen, maar kunnen ze ook koffie of thee drinken en zelfgemaakte cake bestellen. Het assortiment in de winkel wordt bovendien wekelijks aangevuld met nieuwigheden.

 

Dille & Kamille opende in 1974 zijn eerste winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Momenteel heeft het al 28 vestigingen: 18 in Nederland en 10 in België. Sinds 2010 heeft de keten ook een webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-Delhaizebaas Denis Knoops hoofdaandeelhouder 1PopUpStore

24/05/2018

Er is nog leven na Delhaize. Denis Knoops, die vorig jaar als CEO de baan moest ruimen bij Delhaize België, is hoofdaandeelhouder geworden van 1PopUpStore, het bedrijf achter Chronostock, de specialist in het openen van tijdelijke winkels.

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.