DreamLand opent nieuwe vestiging in La Louvière

DreamLand opent nieuwe vestiging in La Louvière
Colruyt Group

Op woensdag 8 mei opent DreamLand een gloednieuwe winkel in La Louvière. Het is de vijfde vestiging van de familie- en seizoenswinkelketen in Henegouwen.

 

Tijdelijke oplossing

“Onze keuze voor dit pand had vooral te maken met de commerciële ligging. Bovendien gaf het ons de kans om snel in te spelen op de noden in de regio”, zegt divisiemanager verkoop Danny Jenquin. De nieuwe winkel van 940 m² aan de Avenue de Wallonie is wel slechts een tijdelijke oplossing, want de retailer blijft inmiddels uitkijken naar een grotere winkelruimte om zich definitief in La Louvière te vestigen.

 

Met La Louvière erbij telt DreamLand nu 43 winkels in België, waarvan vijf in Henegouwen. Deze zomer komt er nog een nieuw filiaal bij in Moeskroen. De gestage groei van de keten wordt niet alleen weerspiegeld in het aantal vestigingen, maar ook in het verruimde productaanbod. Naast speelgoed bestaat het assortiment intussen ook uit boeken, schoolbenodigdheden, tuinartikelen, geschenkartikelen en een seizoensgebonden aanbod voor bijvoorbeeld Halloween of Kerstmis.