Dynamo Retail Group neemt Fietscity over

Dynamo Retail Group neemt Fietscity over

Dynamo Retail Group neemt vanaf 1 oktober Fietscity over. Die keten heeft zijn hoofdzetel in Enschede en heeft momenteel elf vestigingen in Nederland. Dynamo Retail Group heeft al meer dan 800 winkels in Nederland.

“Langs rechts ingehaald”

Fietscity ontstond tien jaar geleden als een samenwerkingsverband van Twentse fietsretailers en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige formule. Om verder te kunnen groeien, sluit het zich nu aan bij de Dynamo Retail Group.

 

“Met de introductie van Category Management heeft DRG ons rechts ingehaald en biedt onze ondernemers daarmee een beter toekomstperspectief”, zegt Wim Landewé, eigenaar van Fietscity, die met pijn in het hart afscheid neemt van het bedrijf. “We zijn oprecht blij onze franchisenemers een gezonde toekomst te kunnen bieden maar evenzo teleurgesteld afscheid te moeten nemen van onze organisatie.”

 

Met de overname van Fietscity voegt Dynamo Retail Group opnieuw een keten toe aan de groep. Momenteel is het al met meer dan 800 winkels te vinden in Nederland, België en Duitsland met de formules Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en Dynamo Retail Service.