E-Commerce Xpo: het meest complete e-commerce event van België

(publireportage) E-Commerce Xpo blaast dit jaar 5 kaarsjes uit. Kom er gedurende 2 dagen , op 12 en 13 november, leren, oplossingen zoeken en netwerken. Met gratis catering.

 

E-Commerce Xpo is inmiddels een gevestigde waarde geworden bij iedereen die bezig is met online-ondernemen. Het is, met goede reden, het meest complete e-commerce-event in België, omdat alles hier bij mekaar zit. Om het overzichtelijk te houden, is de beurs verdeeld in vijf productzones: webshopontwikkeling, onlinemarketing, consultancy, logistiek en veilige betaaloplossingen. E-Commerce Xpo moet voor iedereen die een webshop heeft of nog wil starten, interessant en leerrijk zijn.

 

Opening Keynote van wereldformaat

E-Commerce Xpo pakt opnieuw uit met een keynote van wereldformaat. Valeria Dominguez, voor de eerste keer in België, neemt ons in haar gloednieuwe lezing mee doorheen de 7 belangrijkste componenten van de ondernemers mindset om te overleven in deze nieuwe realiteit. En hoe ons klaarstomen waarin de toekomst omni-channel is.

 

IJzersterk seminarprogramma

E-Commerce Xpo biedt ook een ijzersterk seminar programma aan. Niet alleen inspirerend, maar vooral heel praktisch gerichte seminars, waar de bezoeker oplossingen zal kunnen vinden. Alle items van het e-commerce komen aan bod. Van logistiek tot social media, van opstarten tot optimaliseren, van omni-channel tot klant vriendelijkheid. Zo komt Yasmien Naciri spreken over de uitdagingen van Social Media en Thierry Geerts van Google over de nieuwe wereld, Digitalis

 

Focus op Retail

E-Commerce Xpo 2018 zal ook veel aandacht besteden aan de Retail, met o.a. seminars van Collishop, Vente Exclusive.com, CASA,…

E-Commerce Xpo 2018 gratis bezoeken?

Bezoek aan E-Commerce Xpo is gratis mits online voorregistratie via www.ecommercexpo.be met code 125 . De bezoekersbadge geeft niet enkel toegang tot de beursvloer, maar ook tot de seminars en de catering.

 

Praktische Info E-Commerce Xpo 2018
Maandag 12 november 11.00 – 18.00
Dinsdag 13 november 11.00 – 18.00
Studenten : dinsdag 13 november van 10.00 tot 12.00
Kortrijk Xpo , Hall 4
Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk Xpo, België
Ingang via Xpo Zuid
www.ecommercexpo.be