Een authentiek Torfs verhaal! Ontdek en beleef het nieuwe winkelconcept

Een authentiek Torfs verhaal! Ontdek en beleef het nieuwe winkelconcept

(publireportage) Schoenen Torfs staat niet stil! De populaire schoenenwinkel keten pakt uit met een totaal nieuw concept dat perfect past bij het warme familiebedrijf. Een mooi verhaal met de klant centraal en de Torfs waarden als rode draad. 

Authenticiteit, Aantrekkingskracht, Verbinding en Duurzaamheid: met deze 4 kernwaarden als leidraad kreeg het nieuwe winkelconcept vorm. Het resultaat: een toekomstbestendige winkel, die een authentiek Torfs-verhaal vertelt en waar de klant zich meteen thuisvoelt. Het pure materiaalgebruik, de juiste beeldtoepassingen, de vormgeving van diverse interieuronderdelen, de persoonlijke service,… het geheel klopt en draagt bij tot een geslaagde en Torfs-waardige winkelbeleving.

 

“We willen inspireren, uitdagen en verrassen”, aldus Angelique Vlasblom en Femke Van Woensel, Shopdesigners bij Schoenen Torfs. “Het is niet de bedoeling om te pronken met het meest vernieuwende interieur met technologisch geavanceerde snufjes. Wel wilden we een winkelomgeving creëren die past bij de identiteit van de klanten van Torfs.”

 

Lees het volledige verhaal hier!

 

DOBIT - digitale communicatie met impact

“We zijn bijzonder trots dat we na al die jaren nog steeds mogen bijdragen aan het Torfs-verhaal”, aldus Nele Bruers, Instore Experience Specialist bij DOBIT. “Niet alleen de installatie en het onderhoud van de schermen nemen wij voor onze rekening, ook onze grafische mensen leven zich maandelijks uit met het maken van leuke animaties voor op de schermen.”

 

 

Meer retail inspiratie?

Contacteer ons of bezoek onze website:

+32 (0) 14 285 785 - info@dobit.com

solutions.dobit.com