Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering
© Philips

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

 

“Light as a Service is voor ons perfect. We betalen voor al onze winkels alleen nog voor een servicecontract. Hierin is de hele ombouw van al onze winkels opgenomen, dus ook het weghalen van oude verlichting en het installeren van nieuwe LED-armaturen. Het onderhoud wordt gedaan door Philips. En bij problemen of defecten is één mailtje genoeg om het te laten oplossen.” - Henk Schurink, manager Bouw en Winkelinrichtingen Praxis

 

Praxis en Brico hadden als doel om het assortiment beter tot zijn recht te laten komen en om kosten te besparen. Voor 120 filialen werd gekozen voor Light as a Service. Bij Light as a Service maakt u gebruik van de nieuwste duurzame LED-verlichting zónder hierin te investeren. U betaalt dus alléén voor het licht, niet voor de lampen.

 

Meer weten over Light as a Service en dit project? Klik dan hier.