Een optimaal deurbeleid met de digitale klantenteller

De digitale klantenteller van DOBIT
Beeld: Dobit

(publireportage) 'Social distancing' blijft een belangrijke maatregel in de strijd tegen Corona. Maar hoe beperk jij het aantal personen in je winkel? Met de digitale klantenteller verloopt dit volledig automatisch en krijgen klanten aan de ingang van je winkel een ‘stop’ of ‘go’ bericht op basis van het maximaal aantal toegelaten bezoekers.

 

Garandeer social distancing met geautomatiseerd deurbeleid

Met de digitale klantenteller verloopt het monitoren van het aantal personen in je winkel volledig automatisch. Slimme sensoren registreren het aantal binnenkomende en buitengaande klanten waardoor je steeds een real-time overzicht hebt van het bezoekersaantal. Op basis van deze gegevens toont een digitaal scherm aan de ingang van je winkel een aangepaste boodschap aan de wachtende klant.

 

Veelzijdige communicatietool

Door schermcommunicatie in te zetten aan de ingang van je winkel, monitor je niet alleen de toegang, maar kan je ook andere relevante communicatie voeren terwijl je klant wacht. Zet de Corona-maatregelen nog eens extra in de verf, communiceer je nieuwste promo's of tover een glimlach op het gezicht van je wachtende klant door een leuke video of persoonlijke boodschap te delen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel?
Contacteer ons via info@dobit.com of 014/285 785
Klik hier voor meer informatie over de digitale klantenteller.