Eerste Vlaamse Babylon Loveshop (ex-Pabo) geopend

Eerste Vlaamse Babylon Loveshop (ex-pabo) geopend
Babylon

Zaterdag is in Roeselare de eerste voormalige Pabo-winkel heropend onder de naam Babylon Loveshop. Later deze maand zijn de vestigingen van Wetteren en Aartselaar aan de beurt.

 

Ruilactie

Ter gelegenheid van de plechtige heropening pakte de nieuwe eigenaar, Babylon, uit met een unieke ruilactie: de eerste vijftig klanten die een oud seksspeeltje meebrachten naar de winkel mochten het gratis omruilen voor een nieuw exemplaar. De actie miste haar doel niet, want nog voor de winkel de deuren opende, stond er al een lange rij geïnteresseerden te wachten.

 

Met een oppervlakte van 450 m² is de Babylon loveshop de grootste seksshop van Vlaanderen. Babylon-directeur Sylvain Spitaels is enthousiast: "De kans om de drie sterkst presterende winkels van Pabo over te nemen, wilden we niet laten liggen. Zeker omdat de grote winkeloppervlakte in Roeselare perfect beantwoordt aan ons concept om de klanten in een comfortabele shoppingomgeving kennis te laten maken met een zeer ruim aanbod en met verkooppersoneel dat hen alle mogelijke informatie kan bieden."

 

De Babylon-groep nam vorige maand de drie grootste winkels van het failliete Pabo over. De keten heeft ook al enkele erotiekwinkels in Wallonië en Frankrijk.