Flying Tiger introduceert private shopping

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen start met private shopping in al zijn Vlaamse filialen zodra de winkels weer open mogen. Klanten kunnen online een tijdslot van 15 minuten boeken buiten de normale openingsuren.

 

Veilig kerstshoppen

De Deense winkelketen Flying Tiger Copenhagen introduceert privé-shoppen op afspraak, naar eigen zeggen om de klantenstroom beter te managen. Daarnaast moet het klanten toelaten in alle rust en veiligheid hun kerstinkopen te doen.

 

De retailer zal met de nieuwe service starten zodra alle winkels weer open mogen. Klanten kunnen wel al een afspraak boeken op de website van Flying Tiger Copenhagen. Daarbij kunnen ze een tijdslot kiezen van 15 minuten in het uur vóór of het uur na de reguliere openinguren. Per 10 vierkante meter zal de winkelketen slechts een klant toelaten.

 

Zaakvoerder Carl Maes wil zijn klanten zo veel mogelijk opties bieden in deze moeilijke tijden. “Een van deze oplossingen is 1 uur vroeger en 1 uur later openblijven zodat mensen dan een eigen tijdslot hebben om te komen kerstshoppen”, verkaart hij. “We hopen natuurlijk dat we op 2 december de deuren opnieuw kunnen openen en zo onze klanten opnieuw kunnen verwelkomen in onze winkels.” Als het nieuwe concept aanslaat, zal het later uitgebreid worden naar de normale openingsuren.