Fonq gaat fysieke winkel openen

Fonq gaat fysieke winkel openen

Online warenhuis Fonq gaat een eigen fysieke winkel openen in Amsterdam. Dat blijkt uit een vacature die het bedrijf heeft vrijgegeven. Als de winkel een succes is, dan volgen er later mogelijk nog vestigingen.

Verlengstuk

In de vacature zegt Fonq op zoek te zijn naar een fulltime retailmanager, die ervaring heeft in het opstarten en uitbaten van een winkel. Veel meer is er voorlopig nog niet gekend over de winkel, ook niet de exacte locatie of de winkeloppervlakte.

 

“Het doel is een winkel op te zetten die een verlengstuk is van de online formule. Dus met een concept dat inspireert en verrast met nieuwe trends in wonen, koken & lifestyle en waar je slaagt voor mooie accessoires en cadeaus. De beleving moet een prettige en unieke klantervaring geven die men doorvertelt aan vrienden en die zorgt voor terugkerende bezoekers”, schrijft Fonq in de vacature. Daarnaast spreekt het bedrijf ook al over meerdere vestigingen in andere steden, zoals Utrecht of Rotterdam.

 

Het is niet de eerste keer dat Fonq de stap zet naar de fysieke wereld. Eind vorig jaar opende het in Amsterdam een pop-upcadeauwinkel, waar het meer dan 300 cadeaus voor de feestdagen verkocht.