Fonq gaat fysieke winkel openen in Amsterdam | RetailDetail

Fonq gaat fysieke winkel openen

Fonq gaat fysieke winkel openen

Online warenhuis Fonq gaat een eigen fysieke winkel openen in Amsterdam. Dat blijkt uit een vacature die het bedrijf heeft vrijgegeven. Als de winkel een succes is, dan volgen er later mogelijk nog vestigingen.

Verlengstuk

In de vacature zegt Fonq op zoek te zijn naar een fulltime retailmanager, die ervaring heeft in het opstarten en uitbaten van een winkel. Veel meer is er voorlopig nog niet gekend over de winkel, ook niet de exacte locatie of de winkeloppervlakte.

 

“Het doel is een winkel op te zetten die een verlengstuk is van de online formule. Dus met een concept dat inspireert en verrast met nieuwe trends in wonen, koken & lifestyle en waar je slaagt voor mooie accessoires en cadeaus. De beleving moet een prettige en unieke klantervaring geven die men doorvertelt aan vrienden en die zorgt voor terugkerende bezoekers”, schrijft Fonq in de vacature. Daarnaast spreekt het bedrijf ook al over meerdere vestigingen in andere steden, zoals Utrecht of Rotterdam.

 

Het is niet de eerste keer dat Fonq de stap zet naar de fysieke wereld. Eind vorig jaar opende het in Amsterdam een pop-upcadeauwinkel, waar het meer dan 300 cadeaus voor de feestdagen verkocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top