Fun opent twee nieuwe winkels | RetailDetail

Fun opent twee nieuwe winkels

Fun opent twee nieuwe winkels

Speelgoedketen Fun wil maximaal profiteren van de feestdagen: met twee nieuwe winkels wil de keten nu ook klanten in Tongeren en Nevele aanspreken. Beide winkels openen op 15 oktober de deuren.

Heropening in Nevele

De vestiging in Tongeren wordt komende zaterdag geopend volgens het nieuwe "Play, Create, Party"-concept dat eerder al werd gelanceerd in Edegem, Lokeren en Turnhout. In Nevele gaat het om een omvorming van het vroegere "Experience center" naar een gewone winkel.

 

Fun kijkt ook hoopvol naar de feestdagen door de - naar eigen zeggen - mooie resultaten voor zijn recent gelanceerde huismerken, denk aan Kenza, ShowTime, Wheellious en Xscape. Verkoopmanager Joeri De Waele ziet het alvast zitten: “De huismerken zorgen voor een duidelijke communicatie naar de klant, een mooier winkelbeeld en kwalitatieve producten aan sterke prijzen. Zo profiteert de klant van de opgebouwde speelgoedexpertise en kan FUN zich verder onderscheiden van de concurrentie.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.