Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun en Dovy Keukens hebben een samenwerking afgesloten, waarbij ze samen een speelgoedkeuken hebben gecreëerd die binnenkort verkocht zal worden in de winkels van Fun. Klanten van Dovy Keukens krijgen de speelgoedkeuken ook tijdelijk gratis bij aankoop van een keuken.

Meer samenwerkingen in de toekomst

“Dovy Keukens en Fun hebben enkele overeenstemmende waarden. Voor beiden staan kwaliteit en klantentevredenheid centraal en de speelgoedkeuken laat dit perfect zien. Het eindresultaat is top geworden, en we zijn ervan overtuigd dat de kindjes dat ook zullen vinden in de komende sintperiode”, zegt Joeri De Waele, partner bij Fun.

 

Ook bij Dovy Keukens zijn ze tevreden met het resultaat: “De speelgoedkeuken is heel mooi geworden en echt waar we als keukenbouwer naar streven: stijlvol, kwaliteit en op maat van de klant”, zegt Mario Muylle, zaakvoerder bij Dovy Keukens.

 

Fun wil in de toekomst nog meer samenwerkingen afsluiten met lokale bedrijven, nadat een onderzoek heeft uitgewezen dat klanten meer lokale producten in de winkels willen zien. “We willen op dit elan verder werken. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten waarmee we een gelijkaardig succes kunnen realiseren”, aldus De Waele.

 

De retailer wil ook meer inzetten op huismerken. Zo worden er voor de komende sinterklaasperiode negen nieuwe huismerken gelanceerd, met onder andere buitenspeelgoed, drones en poppen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.