Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun en Dovy Keukens hebben een samenwerking afgesloten, waarbij ze samen een speelgoedkeuken hebben gecreëerd die binnenkort verkocht zal worden in de winkels van Fun. Klanten van Dovy Keukens krijgen de speelgoedkeuken ook tijdelijk gratis bij aankoop van een keuken.

Meer samenwerkingen in de toekomst

“Dovy Keukens en Fun hebben enkele overeenstemmende waarden. Voor beiden staan kwaliteit en klantentevredenheid centraal en de speelgoedkeuken laat dit perfect zien. Het eindresultaat is top geworden, en we zijn ervan overtuigd dat de kindjes dat ook zullen vinden in de komende sintperiode”, zegt Joeri De Waele, partner bij Fun.

 

Ook bij Dovy Keukens zijn ze tevreden met het resultaat: “De speelgoedkeuken is heel mooi geworden en echt waar we als keukenbouwer naar streven: stijlvol, kwaliteit en op maat van de klant”, zegt Mario Muylle, zaakvoerder bij Dovy Keukens.

 

Fun wil in de toekomst nog meer samenwerkingen afsluiten met lokale bedrijven, nadat een onderzoek heeft uitgewezen dat klanten meer lokale producten in de winkels willen zien. “We willen op dit elan verder werken. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten waarmee we een gelijkaardig succes kunnen realiseren”, aldus De Waele.

 

De retailer wil ook meer inzetten op huismerken. Zo worden er voor de komende sinterklaasperiode negen nieuwe huismerken gelanceerd, met onder andere buitenspeelgoed, drones en poppen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.