Ga dankzij Vitra gratis mee naar EuroShop 2017! | RetailDetail

Ga dankzij Vitra gratis mee naar EuroShop 2017!

Ga dankzij Vitra gratis mee naar EuroShop 2017!

(publi) Wij nodigen u graag uit op een dagtrip naar EuroShop 2017 waar Vitra u op 7 maart 'The Village' voorstelt.

Ontdek samen met ons 'The Village'!

Onze manier van leven, werken, winkelen is onderhevig aan verandering, en dat merken we aan de actuele ontwikkeling van steden en shoppingcentra. Tijdens EuroShop zal Vitra daarom onder de titel 'The Village' een concept presenteren dat voldoet aan de huidige eisen van de klant.

 

'The Village' omvat een plaza-achtige setting waar klanten kunnen vertoeven en relaxen, maar die ook ruimte biedt aan vijf winkels die verschillende shoppingervaringen bieden: een fashionstore, een health & beauty winkel, een consumer electronics-zaak, een automotive showroom en een foodstore.

 

De verschillende winkels gaan elk op hun manier de actuele uitdagingen aan waaraan elke handelaar tegenwoordig het hoofd moet bieden: extreme flexibiliteit, snelle herconfigureerbaarheid, het kunnen inspelen op alle vijf zintuigen, zowel reële als virtuele diensten aanbieden, etc.

 


We vertrekken op dinsdag 7 maart met de bus in Antwerpen aan “Home of Retail” om 7u30. Eenmaal in Düsseldorf (10u30) starten we op de beurs met een 1-uur durende persoonlijke rondleiding in 'the Village' door Daniël Van den Brande en Fanny Perez. Vervolgens kan u op eigen tempo de rest van de beurs bezoeken. Afsluiten doen we opnieuw op onze stand waar we u graag trakteren op een drankje en een hapje bij wat live muziek. Het vermoedelijke aankomstuur in Antwerpen is 22u.

 

Interesse? U kan zich inschrijven voor deze gratis busreis (inclusief toegang tot de beurs) door tegen 28 februari een mailtje te sturen naar info@vitra.be. Wij bezorgen u dan spoedig alle nodige details. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Colruyt Group zet nieuwe stap op de tweedehandsmarkt

20/04/2018

Colruyt wil met internetplatform NewStory de tweedehandsmarkt voor babyspullen verder veroveren. Het nieuwe platform bouwt verder op het twee jaar oude Dreambaby Tweedehands, een webshop met twee inzamel- en afhaalpunten voor tweedehands babyspullen. 

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

The Future Of Shopping is Managementboek van het Jaar

20/04/2018

Met grote trots mag RetailDetail aankondigen dat de titel Managementboek van het jaar 2018 gaat naar het boek The Future Of Shopping: Waar iedereen retailer is van Pauline Neerman en Jorg Snoeck.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.

Tien tips om de digitale retailreuzen te verslaan

19/04/2018

“Verkoop wat mensen willen, niet wat je hebt.” Zo luidt het bondige advies van Myrna Moorthamer en Arjan Leest (Retail Rebels) aan retailers die de digitale revolutie willen overleven.

Distributeurs en transporteurs eisen schonere vrachtwagens

19/04/2018

35 bedrijven, waaronder Colruyt, Carrefour en Ikea, vragen dat Europa de constructeurs van vrachtwagens verplicht de uitstoot tegen 2025 met een vierde terug te dringen. “Totaal onrealistisch”, reageert de spreekbuis van de constructeurs.