Geert Kampschöer wordt directeur Blokker België

Shutterstock.com

Omdat Blokker te koop staat, wijzigt de rol van de algemeen directeur. Daarom maakt interim-topman Rob Schuyt plaats voor een consultant met ervaring in het leiden van ondernemingen in transitie.

 

In de etalage

Schuyt eindigt op 14 februari zijn mandaat als algemeen directeur van Blokker België. Hij zal in die functie opgevolgd worden door Geert Kampschöer, zo meldt het bedrijf in een persbericht. “Het transformatieplan dat in 2017 werd opgestart met gewijzigd assortiment is door de klanten positief ontvangen. Het tempo waarin de investeringen in 2019 plaatsvinden is aangepast in verband met het verkoopproces van de Blokker-bedrijven, waaronder Blokker NV. Hiermee wijzigt ook de rol van de algemeen directeur. Op verzoek van Rob Schuyt en in goed overleg met Blokker Holding is daarom besloten de samenwerkingsovereenkomst te beëindigen. Blokker Holding dankt Rob Schuyt voor zijn belangrijke bijdrage in de afgelopen periode en verwelkomt Geert Kampschöer.”

 

Blokker heeft in België 125 winkels en 660 medewerkers en draaide in het boekjaar 2017-2018 een omzet van 86,9 miljoen euro. In november vorig jaar besliste de familie om het hele verlieslatende concern in de etalage te zetten. Nu recent speelgoedketen Maxi Toys werd verkocht aan een Portugese investeringsgroep, staan enkel de ketens Blokker en Big Bazar nog te koop.