Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders | RetailDetail

Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders

Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders

De wereld rond je draait omnichannel… Maar jouw bedrijf nog niet, of toch niet helemaal? Ga er dan nu mee aan de slag! Samen met bedrijfsleiders en C-level managers zoals jij, brengt Home of Retail jouw bedrijf up to speed.

Inspiratie, inzicht, actie

Een leuk item in de webshop gezien na de actie uit de folder? Fijn, snel even op Amazon reviews lezen, een vraag stellen op Facebook, in de winkel gaan testen en ter plaatse in de app bestellen. Zo koopt jouw klant, vandaag en zeker morgen.

De interactieve doe-workshop Go Omnichannel! op 29 november 2017 brengt jou op jouw niveau:

  • Inspiratie: E-commercemanager Thomas Vaarten deelt zijn ervaringen rond omnichannel bij JUTTU (winnaar van de RetailDetail Omnichannel award 2017) & A.S. Adventure.

  • Inzicht: Krijg via de Maturity Check van Roland Mulder en Dennis van Hattem inzicht in je prestaties en positie binnen omnichannel. Kom te weten hoe ver je staat ten opzichte van anderen en welke concrete stappen jouw bedrijf nog kan nemen.

  • Actie: Beleef de anyVille rondleiding met focus op omnichannel-facetten en reflecteer met Gino Van Ossel over je leerpunten en concrete actiepunten.

Deelnemen aan de Go Omnichannel! workshop? Klik hier om in te schrijven. Opgelet: wees er snel bij want de plaatsen zijn erg beperkt. Deze workshop is bestemd voor retailers.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.