Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders | RetailDetail

Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders

Go omnichannel! Exclusieve doe-workshop voor bedrijfsleiders

De wereld rond je draait omnichannel… Maar jouw bedrijf nog niet, of toch niet helemaal? Ga er dan nu mee aan de slag! Samen met bedrijfsleiders en C-level managers zoals jij, brengt Home of Retail jouw bedrijf up to speed.

Inspiratie, inzicht, actie

Een leuk item in de webshop gezien na de actie uit de folder? Fijn, snel even op Amazon reviews lezen, een vraag stellen op Facebook, in de winkel gaan testen en ter plaatse in de app bestellen. Zo koopt jouw klant, vandaag en zeker morgen.

De interactieve doe-workshop Go Omnichannel! op 29 november 2017 brengt jou op jouw niveau:

  • Inspiratie: E-commercemanager Thomas Vaarten deelt zijn ervaringen rond omnichannel bij JUTTU (winnaar van de RetailDetail Omnichannel award 2017) & A.S. Adventure.

  • Inzicht: Krijg via de Maturity Check van Roland Mulder en Dennis van Hattem inzicht in je prestaties en positie binnen omnichannel. Kom te weten hoe ver je staat ten opzichte van anderen en welke concrete stappen jouw bedrijf nog kan nemen.

  • Actie: Beleef de anyVille rondleiding met focus op omnichannel-facetten en reflecteer met Gino Van Ossel over je leerpunten en concrete actiepunten.

Deelnemen aan de Go Omnichannel! workshop? Klik hier om in te schrijven. Opgelet: wees er snel bij want de plaatsen zijn erg beperkt. Deze workshop is bestemd voor retailers.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top