Grijp de najaarsopportuniteiten bij RetailDetail: event partnerships en het eerste Eindejaarsboek

RetailDetail

De RetailDetail events gaan eindelijk weer fysiek door. Na een succesvolle Captains of Retail en RetailDetail Day, zetten we graag de resterende najaarsevents op een rijtje. En we kondigen een nieuwe printpublicatie aan.

 

Vier najaarsevents

Dit najaar staan nog vier RetailDetail events op het programma. Die vinden plaats in de eigen eventlocatie van RetailDetail, in de unieke Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen. Wacht niet te lang: het aantal tickets is beperkt. 
 

De kalender:
 

  • 30 september: Trade & Shopper Marketing Congress. De jaarlijkse afspraak voor professionals in trade marketing, category management, shopper marketing. Met presentaties van Carrefour Belgium, PepsiCo Benelux, Shopperware, LD&Co en meer.

  • 7 oktober: Legal Congress in samenwerking met Deloitte

  • 21 oktober: The Future of Department Stores Congress. De sector van de luxewarenhuizen doorgelicht, met een internationale line-up.

  • 25 november: RetailDetail Night. Het jaarlijkse eindejaarsfeest voor de retailsector: awards, een topspreker en netwerken op niveau.


Meteen ook vier kansen om uw merk of bedrijf te presenteren aan het RetailDetail-netwerk, als partner op één van deze events. Dan kan dat via één van volgende formules:
 

  • Business partnership: geniet van voordelen zoals standruimte, gratis tickets om uw relaties uit te nodigen & branding op de locatie

  • Content partnership: alle voordelen van de ‘business’ formule, aangevuld met een keynote slot.


Meer info? Die krijgt u via Kjëll: kjell.bries@retaildetail.be, maar de beller is sneller uiteraard: 0484 27 58 74.

 

Nieuwe publicatie

We presenteren ook een nieuwe printpublicatie. Het jaar sluiten we namelijk af met een eerste editie van het RetailDetail Eindejaarsboek: een bewaarpublicatie die de best cases 2021, trends, analyses, de sterkste interviews uit de retail,… bundelt in één uitgave. Die verspreiden we dan (gratis) naar 5.000 relevante spelers uit de sector.
 

We hebben nog slechts enkele pagina’s in de aanbieding. Reserveer uw advertentieruimte vóór 8 oktober.

Tags: