Hans Anders stelt directeur omnichannel aan | RetailDetail

Hans Anders stelt directeur omnichannel aan

Hans Anders stelt directeur omnichannel aan
Hans Anders

Optiekketen Hans Anders heeft met Bram Bruijns een directeur omnichannel aangesteld, een nieuwe functie binnen de groep. Bruijns wordt verantwoordelijk voor omnichannel op alle markten van Hans Anders.

 

“ Online steeds belangrijker”

Bram Bruijns is sinds begin deze maand aan de slag bij Hans Anders en was voorheen werkzaam bij modebedrijf WE Fashion, waar hij e-commercedirecteur was. Daarvoor bekleedde hij vier jaar een gelijkaardige functie bij Kijkshop. Bij Hans Anders zal Bruijns de integratie van online en offline retail overzien in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en bij Direkt Optik in Zweden. "De meeste klanten kopen hun producten voor optiek en gehoor in onze fysieke winkels, maar de onlinekanalen worden steeds belangrijker in het oriëntatieproces voorafgaand aan de aankoop", zegt een woordvoerder aan RetailTrends.

 

In tegenstelling tot de meeste concurrentie verkoopt Hans Anders ook volledige brillen via de webshop. Volgens de keten is dat zeker haalbaar voor klanten die de sterktes van hun brilglazen kennen en bijvoorbeeld op zoek zijn naar een goedkope tweede bril. De meeste andere optiekketens vragen ook bij online bestellingen aan hun klanten om de details af te handelen in de winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Made.com haalt 45 miljoen euro op

19/03/2018

Online meubelshop Made.com heeft in een nieuwe investeringsronde 45 miljoen euro opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om verdere expansie in Europa te financieren. 

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Back to top