Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

De Stadsfeestzaal in Antwerpen gaat de komende maanden een grote verandering doormaken: er komen heel wat nieuwe kiosken en winkels in het winkelcentrum, die ervoor moeten zorgen dat de bezoekersaantallen terug stijgen.

Breder aanbod

Het afgelopen weekend opende alvast Jules Destrooper en La Maison du Chocolat Belge samen een kiosk in de Stadsfeestzaal, voor koekjesfabrikant Jules Destrooper meteen de eerste winkel in België.

 

In de kelderverdieping maakt discounter Action dan weer zijn opwachting in oktober. Daar neemt het de plaats in van Blokker, Casa en Bart Smit. Die ketens van de Blokker Holding hielden het een tijdje geleden al voor bekeken. Met de komst van Action zet de Stadsfeestzaal ook de verandering van het imago verder: in de begindagen had het winkelcentrum een eerder exclusief karakter, maar daar wordt nu meer en meer van afgestapt.

 

“Het klopt dat we een 'breder' aanbod hebben dan in de begindagen, toen we nog een exclusiever imago hadden met de champagnebar die vorig jaar werd afgebroken. Elke bezoeker in onze stad moet zijn gading kunnen vinden”, zegt Steven Bervoets, manager van het winkelcentrum, aan HLN.