Deze herfst heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

De Stadsfeestzaal in Antwerpen gaat de komende maanden een grote verandering doormaken: er komen heel wat nieuwe kiosken en winkels in het winkelcentrum, die ervoor moeten zorgen dat de bezoekersaantallen terug stijgen.

Breder aanbod

Het afgelopen weekend opende alvast Jules Destrooper en La Maison du Chocolat Belge samen een kiosk in de Stadsfeestzaal, voor koekjesfabrikant Jules Destrooper meteen de eerste winkel in België.

 

In de kelderverdieping maakt discounter Action dan weer zijn opwachting in oktober. Daar neemt het de plaats in van Blokker, Casa en Bart Smit. Die ketens van de Blokker Holding hielden het een tijdje geleden al voor bekeken. Met de komst van Action zet de Stadsfeestzaal ook de verandering van het imago verder: in de begindagen had het winkelcentrum een eerder exclusief karakter, maar daar wordt nu meer en meer van afgestapt.

 

“Het klopt dat we een 'breder' aanbod hebben dan in de begindagen, toen we nog een exclusiever imago hadden met de champagnebar die vorig jaar werd afgebroken. Elke bezoeker in onze stad moet zijn gading kunnen vinden”, zegt Steven Bervoets, manager van het winkelcentrum, aan HLN.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Geen grote verrassing" mocht Unilever voor Rotterdam kiezen

22/02/2018

Volgens de Financial Times maakt Rotterdam en niet Londen de meeste kans om het hoofdkantoor van het Brits-Nederlandse Unilever te krijgen. De zakenkrant baseert zich daarvoor op bronnen uit politieke middens.

Recordcijfers voor Henkel

22/02/2018

Het Duitse Henkel heeft er een sterk 2017 opzitten, met zowel op vlak van omzet als op vlak van winst absolute recordcijfers. Zo wist het bedrijf voor het eerst de grens van 20 miljard euro omzet te doorbreken.

Go Sport ontvouwt grootse internationale plannen

22/02/2018

De Franse sportretailer Go Sport, in ons land actief met twaalf winkels, koestert ambitieuze expansieplannen. Binnen Europa worden Spanje en Polen de speerpunten, daarbuiten zet de groep in op Marokko en India.

Walmart kan online groei niet aanhouden

21/02/2018

De Amerikaanse retailreus Walmart heeft in het laatste kwartaal van 2017 een teleurstellende online groei gekend. De online omzet steeg nog wel met een kwart, maar dat was een stuk minder dan verwacht.

Brugge bindt strijd aan met toeristenwinkeltjes

21/02/2018

Als het van het Brugse Open VLD Plus afhangt, komt er een verbod op nieuwe winkeltjes die mikken op toeristen in de binnenstad. Brugge zou zo een voorbeeld nemen aan Amsterdam.

Consolidatie bij Amerikaanse ketens in strijd tegen Amazon

21/02/2018

De Amerikaanse retailer Albertsons heeft zijn sectorgenoot Rite Aid overgenomen, nadat die laatste eerder ook al een flink aantal winkels verkocht had aan Walgreens. De overnames zijn vooral een reactie op de opmars van Amazon en andere online spelers.

Back to top