Deze herfst heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

Heel wat nieuwe winkels in Stadsfeestzaal

De Stadsfeestzaal in Antwerpen gaat de komende maanden een grote verandering doormaken: er komen heel wat nieuwe kiosken en winkels in het winkelcentrum, die ervoor moeten zorgen dat de bezoekersaantallen terug stijgen.

Breder aanbod

Het afgelopen weekend opende alvast Jules Destrooper en La Maison du Chocolat Belge samen een kiosk in de Stadsfeestzaal, voor koekjesfabrikant Jules Destrooper meteen de eerste winkel in België.

 

In de kelderverdieping maakt discounter Action dan weer zijn opwachting in oktober. Daar neemt het de plaats in van Blokker, Casa en Bart Smit. Die ketens van de Blokker Holding hielden het een tijdje geleden al voor bekeken. Met de komst van Action zet de Stadsfeestzaal ook de verandering van het imago verder: in de begindagen had het winkelcentrum een eerder exclusief karakter, maar daar wordt nu meer en meer van afgestapt.

 

“Het klopt dat we een 'breder' aanbod hebben dan in de begindagen, toen we nog een exclusiever imago hadden met de champagnebar die vorig jaar werd afgebroken. Elke bezoeker in onze stad moet zijn gading kunnen vinden”, zegt Steven Bervoets, manager van het winkelcentrum, aan HLN.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit z’n voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol

05/07/2018

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper lanceert een reisgamma, ‘Global Travel Retail’, en opent daarvoor ook een tijdelijke winkel op Schiphol Airport. In de zomermaanden kunnen reizigers er speciale verpakkingen kopen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.