Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept
Shutterstock

Hema heeft in Tilburg voor het eerst in Nederland het internatonale concept gelanceerd, waarbij vooral de nieuwigheden in het restaurant opvallen. Er is zelfs een volledig live-cooking gedeelte, waarvoor ook de openingsuren werden uitgebreid.

Meer focus op avondeten

De vestiging van Hema in Tilburg sloot twee maanden geleden de deuren voor een grondige verbouwing en is de eerste winkel in Nederland die het nieuwe concept heeft gekregen. Vooral het restaurant werd daarbij aangepakt: dat is nu op de eerste verdieping te vinden, waar vroeger de bakkerij en kantoren waren.

 

In dat restaurant kunnen nu maaltijden op aanvraag vers worden bereid, en dat alles in een live-cooking gedeelte. Klanten kunnen er ook eenvoudig voorkeuren voor ingrediënten en op vlak van allergenen doorgeven. Hema gaat zich in Tilburg ook meer focussen op het avondeten en daarom worden de openingsuren door de week uitgebreid tot 19u en op donderdag tot 21u. In het weekend sluit de winkel wel nog om 18u.

 

Daarnaast wordt er een "all-day breakfast" gelanceerd en is het aantal meeneemproducten fors uitgebreid, met onder andere warme stroopwafels en smoothiebowls.

 

Ook de winkel zelf werd aangepakt: daar is nu ook het internationale concept te vinden, waarbij het assortiment wordt ingedeeld volgens een aantal werelden en er met frisse kleuren wordt gewerkt.