Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept | RetailDetail

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept
Shutterstock

Hema heeft in Tilburg voor het eerst in Nederland het internatonale concept gelanceerd, waarbij vooral de nieuwigheden in het restaurant opvallen. Er is zelfs een volledig live-cooking gedeelte, waarvoor ook de openingsuren werden uitgebreid.

Meer focus op avondeten

De vestiging van Hema in Tilburg sloot twee maanden geleden de deuren voor een grondige verbouwing en is de eerste winkel in Nederland die het nieuwe concept heeft gekregen. Vooral het restaurant werd daarbij aangepakt: dat is nu op de eerste verdieping te vinden, waar vroeger de bakkerij en kantoren waren.

 

In dat restaurant kunnen nu maaltijden op aanvraag vers worden bereid, en dat alles in een live-cooking gedeelte. Klanten kunnen er ook eenvoudig voorkeuren voor ingrediënten en op vlak van allergenen doorgeven. Hema gaat zich in Tilburg ook meer focussen op het avondeten en daarom worden de openingsuren door de week uitgebreid tot 19u en op donderdag tot 21u. In het weekend sluit de winkel wel nog om 18u.

 

Daarnaast wordt er een "all-day breakfast" gelanceerd en is het aantal meeneemproducten fors uitgebreid, met onder andere warme stroopwafels en smoothiebowls.

 

Ook de winkel zelf werd aangepakt: daar is nu ook het internationale concept te vinden, waarbij het assortiment wordt ingedeeld volgens een aantal werelden en er met frisse kleuren wordt gewerkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.