Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept | RetailDetail

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept
Shutterstock

Hema heeft in Tilburg voor het eerst in Nederland het internatonale concept gelanceerd, waarbij vooral de nieuwigheden in het restaurant opvallen. Er is zelfs een volledig live-cooking gedeelte, waarvoor ook de openingsuren werden uitgebreid.

Meer focus op avondeten

De vestiging van Hema in Tilburg sloot twee maanden geleden de deuren voor een grondige verbouwing en is de eerste winkel in Nederland die het nieuwe concept heeft gekregen. Vooral het restaurant werd daarbij aangepakt: dat is nu op de eerste verdieping te vinden, waar vroeger de bakkerij en kantoren waren.

 

In dat restaurant kunnen nu maaltijden op aanvraag vers worden bereid, en dat alles in een live-cooking gedeelte. Klanten kunnen er ook eenvoudig voorkeuren voor ingrediënten en op vlak van allergenen doorgeven. Hema gaat zich in Tilburg ook meer focussen op het avondeten en daarom worden de openingsuren door de week uitgebreid tot 19u en op donderdag tot 21u. In het weekend sluit de winkel wel nog om 18u.

 

Daarnaast wordt er een "all-day breakfast" gelanceerd en is het aantal meeneemproducten fors uitgebreid, met onder andere warme stroopwafels en smoothiebowls.

 

Ook de winkel zelf werd aangepakt: daar is nu ook het internationale concept te vinden, waarbij het assortiment wordt ingedeeld volgens een aantal werelden en er met frisse kleuren wordt gewerkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top