Herhaald wegens succes: de ‘Gratis Winkelkar’

Herhaald wegens succes: de ‘Gratis Winkelkar’

Carrefour heeft het startschot gegeven voor de tweede editie van de actie ‘Gratis Winkelkar’. Die loopt nog tot 24 oktober in de 45 Belgische hypermarkten van de groep. De eerste editie vorige lente kon op veel bijval rekenen.

Klantentrouw belonen en versterken

Na het succes van de eerste editie vorige lente breit Carrefour een vervolg aan zijn ‘Gratis Winkelkar’-actie. Klanten die na inschrijving vóór 24 oktober minstens vier keer hun inkopen doen in een van de 45 Hypermarkten Carrefour in ons land, krijgen de gemiddelde waarde van hun winkelkar terugbetaald in Bonuspunten (weliswaar met een maximum van 200 euro). “Met deze actie kunnen de klanten van Carrefour hun koopkracht verhogen en zelf het bedrag berekenen dat ze graag terugbetaald krijgen”, klinkt het in een persbericht.

 

Carrefour België wil met acties als deze de klantentrouw belonen en versterken: “Deze actie heeft duidelijk tot doel onze klanten te fideliseren en die trouw te belonen”, zei de woordvoerder Batpiste van Outryve bij de lancering van de eerste editie in maart. “Op die manier hopen we hen ertoe aan te zetten al hun grote boodschappen bij ons te doen en hun gemiddelde aankoopbedrag te verhogen. Want hoe meer ze gedurende de [actie]maand uitgeven, hoe hoger de tegenwaarde zal zijn van het winkelkarretje dat ze krijgen.”

 

De woordvoerder van Carrefour wees er toen ook op dat “heel veel klanten die bonuspunten sparen om ze op het einde van het jaar uit te geven. Reken zelf maar uit: met acties zoals deze ‘gratis winkelkar’ kan je heel mooie feesten organiseren zonder één euro te moeten uitgeven.”