Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren | RetailDetail

Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren

Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren

Op 12 november opent in Antwerpen het honderdste Belgische filiaal van de Nederlandse keten Hans Anders zijn deuren. Ook volgend jaar gaat de expansie van de optiekketen in België gewoon verder.

10 openingen in 2017

De nieuwe vestiging van Hans Anders komt er in de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

 

Hans Anders werd in 1982 onder de doopvont gehouden in Nederland, nadat vier ondernemers besloten om een optiekketen te starten waar de prijzen minder hoog waren. Ze vonden immers dat opticiens te hoge marges opstreken bij de verkoop van een bril.

 

Amper een jaar later werd al de oversteek gemaakt naar België, met de opening van een eerste filiaal in Antwerpen. Sindsdien is het aantal filialen in België gestaag gegroeid. Dit jaar openden al tien nieuwe filialen de deuren en ook voor volgend jaar staan er al tien nieuwe openingen gepland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.