Hudson’s Bay komt ook naar Amstelveen en Almere

Hudson’s Bay komt ook naar Amstelveen en Almere

Hudson’s Bay komt ook naar Amstelveen en Almere

Het Canadese Hudson’s Bay heeft bevestigd dat het ook vestigingen gaat openen in Amstelveen en Almere. Het heeft nu al langlopende huurovereenkomsten getekend voor dertien locaties in Nederland, goed voor een oppervlakte van bijna 172.400 m².

Twintig vestigingen de komende twee jaar

Het pand in Amstelveen is te vinden op het Buitenplein 101 en is een voormalige vestiging van warenhuisketen V&D. De winkel heeft een oppervlakte van 20.600 m². In Almere zal Hudson’s Bay zijn intrek nemen in een voormalige V&D in Citymall Almere, maar de winkel wordt ook verder uitgebreid en zal een oppervlakte hebben van meer dan 10.000 m².

 

Hudson’s Bay maakt zo zijn ambities in Nederland verder waar. Na het faillissement van V&D zag het Canadese bedrijf een mogelijkheid om de Nederlandse markt te betreden. Het is van plan om de komende twee jaar tot twintig nieuwe warenhuizen te openen. Bij de dertien locaties waarvoor momenteel al een huurcontract is getekend, gaat het over twaalf vestigingen van Hudson’s Bay en één vestiging van discountketen Saks Off 5th.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Back to top