Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven | RetailDetail

Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay opent waarschijnlijk een Eindhovense vestiging in het voormalige pand van het failliete V&D: volgens sommige bronnen zijn de huurcontracten al getekend.

Nog niet bevestigd

Pandeigenaar Pensioenfonds Metaal en Techniek en Hudson’s Bay willen voorlopig nog niet bevestigen dat de warenhuisketen op weg is naar Eindhoven. Hudson’s Bay kondigde in mei van vorig jaar al aan dat het twintig winkels wil openen in Nederland, voorlopig zijn al dertien locaties bekend.

 

Als Hudson’s Bay zijn intrek neemt in het voormalige pand van V&D, dan zal dat na meer dan een jaar eindelijk opnieuw ingevuld worden. De winkel sloot immers op 13 februari 2016 de deuren, toen duidelijk werd dat er niet langer sprake was van een doorstart.

 

De eerste vestigingen van Hudson’s Bay werden al in mei van vorig jaar bekend gemaakt, maar het zal nog tot september duren voor die open gaan. Onder meer in Amsterdam, Breda en Tilburg staan er vestigingen gepland van Hudson’s Bay of outletformule Saks Off 5th.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Erotiekketen Christine le Duc wil weer verleiden

14/08/2018

De keten van eroticashops Christine le Duc wil in Nederlandse handen een nieuwe verleidingspoging wagen. Gered uit het failliete concern Beate Uhse, zet de retailer haar zinnen op de Belgische en Nederlandse markt.

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Hoe koopt de consument van morgen?

09/08/2018

Wist je dat winkelen en kopen twee verschillende activiteiten zijn geworden? De weg die de klant van de toekomst aflegt, ziet er helemaal anders uit. Beleef hem zelf in een Inspiration Tour van retailhub en dompel je onder in 1.250 m² innovatie. 

Decathlon neemt Zwitserse sportketen Athleticum over

09/08/2018

Decathlon neemt de Zwitserse sportketen Athleticum over. Verkoper Maus Frères krijgt een minderheidsbelang in Decathlon Zwitserland, een overnamebedrag is niet meegedeeld.

Prima halfjaar voor Rakuten

09/08/2018

De Japanse e-commercereus Rakuten, ’s werelds nummer 5 gemeten naar handelsvolume, zag zowel zijn omzet als zijn winst de voorbije zes maanden flink toenemen. Intussen gaat de groep zijn interne structuur grondig reorganiseren om sneller te kunnen inspelen op de almaar sneller wijzigende marktomstandigheden.