Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay opent waarschijnlijk een Eindhovense vestiging in het voormalige pand van het failliete V&D: volgens sommige bronnen zijn de huurcontracten al getekend.

Nog niet bevestigd

Pandeigenaar Pensioenfonds Metaal en Techniek en Hudson’s Bay willen voorlopig nog niet bevestigen dat de warenhuisketen op weg is naar Eindhoven. Hudson’s Bay kondigde in mei van vorig jaar al aan dat het twintig winkels wil openen in Nederland, voorlopig zijn al dertien locaties bekend.

 

Als Hudson’s Bay zijn intrek neemt in het voormalige pand van V&D, dan zal dat na meer dan een jaar eindelijk opnieuw ingevuld worden. De winkel sloot immers op 13 februari 2016 de deuren, toen duidelijk werd dat er niet langer sprake was van een doorstart.

 

De eerste vestigingen van Hudson’s Bay werden al in mei van vorig jaar bekend gemaakt, maar het zal nog tot september duren voor die open gaan. Onder meer in Amsterdam, Breda en Tilburg staan er vestigingen gepland van Hudson’s Bay of outletformule Saks Off 5th.