Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Muziekwinkelketen Keymusic opent op 29 oktober een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het is ondertussen al de achttiende winkel van de keten.

City Store

Voor de winkel in Apeldoorn werd gekozen voor het concept van de City Store: die verkoopt een groter assortiment aan instrumenten en DJ-apparatuur dan de kleinere Express Store, maar is wel kleiner dan het grootste formaat, de Experience Stores.

 

De vestiging in de Asselsestraat, in het centrum van Apeldoorn, staat onder leiding van Mark van der Ende, die tijdens zijn dagtaak wordt bijgestaan door Gerrit Scholten en Rik Pullen.

 

Keymusic is dit jaar bezig met een fikse expansie: eerder dit jaar opende het al nieuwe winkels in Amsterdam, Brussel en Ninove. “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk”, zegt gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Veel minder inbreuken op verbod cashbetalingen

17/05/2018

Vier jaar na de invoering van het verbod om aankopen van meer dan 3.000 euro nog cash te betalen, is het aantal inbreuken fors gedaald. Werden in 2014 nog 435 handelaars betrapt, dan waren dat er in 2016 nog maar 61.

Colruyt Group lanceert betaalfunctie voor Xtra-kaart

16/05/2018

Vanaf 22 mei zullen klanten in de winkels van Colruyt Group kunnen betalen met hun Xtra-klantenkaart. De vertrouwde Colruyt-betaalkaart verdwijnt. Toch wordt de Xtra-kaart geen krediet- of debetkaart.