Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Muziekwinkelketen Keymusic opent op 29 oktober een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het is ondertussen al de achttiende winkel van de keten.

City Store

Voor de winkel in Apeldoorn werd gekozen voor het concept van de City Store: die verkoopt een groter assortiment aan instrumenten en DJ-apparatuur dan de kleinere Express Store, maar is wel kleiner dan het grootste formaat, de Experience Stores.

 

De vestiging in de Asselsestraat, in het centrum van Apeldoorn, staat onder leiding van Mark van der Ende, die tijdens zijn dagtaak wordt bijgestaan door Gerrit Scholten en Rik Pullen.

 

Keymusic is dit jaar bezig met een fikse expansie: eerder dit jaar opende het al nieuwe winkels in Amsterdam, Brussel en Ninove. “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk”, zegt gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.