Koeckebackers is New Retail Champion 2017 | RetailDetail

Koeckebackers is New Retail Champion 2017

Koeckebackers is New Retail Champion 2017
Koeckebackers

Tijdens de New Retail Champions Award-bijeenkomst van Vedis Retail Platform is Koeckebackers verkozen tot het meest innoverende en relevante retailconcept van 2017.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Koeckebackers maakt ambachtelijke koekjes, maar is vooral een sociaal project dat kansarme jongvolwassenen weer op weg wil helpen. Het bedrijf runt ook een ‘Koeckebar’ in Amsterdam, waar bezoekers de koekjes kunnen proeven, kopen en zelfs mee helpen bakken. De winnaar kreeg 52% procent van de stemmen van de ruim honderd aanwezige retaildeskundigen op het event. De twee andere genomineerden, Boedelmakelaar en Frendz, kregen respectievelijk 25% en 23% van de stemmen. De drie kandidaten waren door een vakjury geselecteerd uit een lijst van 35 retailers.

 

De passie van de ondernemer en het team, de sociale en maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met echte ambachtelijke producten en ook de schaalbaarheid, maakt dat Koeckebackers tot een terechte New Retail Champion is verkozen, aldus de jury. Naast de Award kreeg de winnaar een digitale waardecheque van vijf dagen consultancy van Capgemini en een strippenkaart ter waarde van 5.000 euro van adviesbureau Crossmarks.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top