Lees het nieuwe RetailDetail Magazine online

Lees het nieuwe RetailDetail Magazine online

Ja, er staat bekend volk op de cover van de decembereditie van RetailDetail Magazine, naar aanleiding van onze boeklancering. Maar blader vooral verder, want dit nummer staat ook boordevol boeiende interviews met grote namen uit de retailwereld.  

Op de koffie

Zo mocht de RetailDetail redactie op de koffie bij Pieter Haas, CEO van Ceconomy (het moederbedrijf van MediaMarkt). En bij Dieter Penninckx, CEO van FNG Group. En bij Matthias De Clercq, manager van Coolblue België. We bezochten Nathalie Goubau en Ulrik Vercruysse op het hoofdkantoor van Veritas en bewonderden het nieuwe winkelconcept van Di in het gezelschap van CEO Helen Willems.

 

Komen verder aan bod: de nieuwe formule Shop For Geek en de relance van United Brands. In een flink gestoffeerd dossier winkelbeleving gaan we na hoe fysieke winkels kunnen winnen door alle zintuigen aan te spreken. Kortom, voldoende leesvoer om de komende kerstvakantie mee door te komen, bijvoorbeeld. Het complete magazine staat ook geheel gratis online. Graag gedaan!