Lego Store Brussel opent in voorjaar 2021

Lego winkel
Lego

Lego opent in het voorjaar van 2021 een nieuwe shop in de Brusselse Nieuwstraat. Het is de na de winkel in Wijnegem de tweede vestiging van de Deense speelgoedfabrikant in ons land.

 

270m² speelplezier

In de lente van volgend jaar opent een gloednieuwe Lego Store de deuren in de Nieuwstraat in Brussel. Het wordt met zijn oppervlakte van 270 m² meteen de grootste van het land. De speelgoedmaker zoekt voor de nieuwe winkel overigens nog enthousiaste fans die het salesteam willen komen versterken.

 

“We zijn heel enthousiast dat er na de Lego Store in Wijnegem nu ook een winkel komt in onze hoofdstad”, vertelt Scott Roseman, district manager van België en de Noorse regio. “De komende maanden wordt de Store volledig vormgegeven met de leukste sets, levensgrootte bouwsels en kids-activiteiten. Bezoekers krijgen hier een full Lego experience die ze niet snel zullen vergeten.”

 

Het nieuwe filiaal in Brussel zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste sets aanbieden, maar biedt ook spannende speelervaringen, activiteiten en events die je alleen in Lego winkels tegenkomt. Zo kunnen bezoekers er bijvoorbeeld elke doos scannen, waarna het model in 3D tot leven komt. Creatievelingen kunnen dan weer aan de slag met een uitgebreid assortiment benen, lijfjes, hoofden, haarstukjes en accessoires, om zo een figuurtje naar hun evenbeeld te maken.