Maxi Zoo breidt uit en gaat online

Shutterstock.com

Dit jaar opent Maxi Zoo vier nieuwe vestigingen in België én een webshop. De retailer speelt daarmee in op de toenemende vraag naar verzorgingsproducten voor dieren.

 

Meer huisdieren door corona

Onder impuls van de coronacrisis nam het aantal huisdieren in ons land gevoelig toe. Bijgevolg stijgt ook de vraag naar dierenvoeding en kwaltatieve verzorgingsproducten voor deze dieren.

 

Maxi Zoo heeft al 44 winkels in België, maar wil dat aantal nog uitbreiden. Dit jaar opent de keten 4 nieuwe Belgische winkels en een webshop. Het eerste nieuwe filiaal heeft intussen de deuren al geopend in Maasmechelen. “In deze 4 nieuwe vestigingen wordt winkelen een belevenis die perfect past bij ons engagement. Daarnaast zetten we volop in op onze digitale transformatie, door klanten binnenkort de kans te geven om onze producten online te bestellen”, zegt CEO François Valdivieso.

 

Maxi Zoo maakt deel uit van de Fressnapf Group, de Europese marktleider in producten voor huisdieren. Verspreid over Europa telt het concern meer dan 1.500 winkels, waarvan dus 44 in België.