Nationale Loterij opent pop-up in Antwerpen

Nationale Loterij opent pop-up in Antwerpen

De Nationale Loterij heeft op de Meir in Antwerpen een pop-upwinkel geopend. Daar verkoopt ze tot eind januari verschillende cadeauartikelen die enkel in de pop-up zullen te vinden zijn en die speciaal voor de feestdagen werden samengesteld.

Feestelijke verpakkingen

Zo verkoopt de Nationale Loterij in zijn Kadoosjeswinkel een Win For Life-boom met acht krasbiljetten van drie euro , een Christmas Fun Boom met 24 krasbiljetten van twee euro of een Deluxe Gifts Zoetgelukdoosje met een doosje chocolade van de Antwerpse chocolatier B by B.

 

“We verkopen in deze winkel dezelfde producten als in onze 5.500 andere verkooppunten, maar speciaal voor deze pop-up hebben we enkele cadeauformules in originele verpakkingen samengesteld”, zegt CEO Jannie Haeck aan GVA. “Het gaat voor ons niet alleen om het verkopen, maar ook om ons verhaal te vertellen. Met deze cadeaus koop je kansen voor een ander. Van elk verkocht biljet gaat 28 procent naar een van onze goede doelen, wat elk cadeau een mooie extra geeft.”

 

Het is de eerste keer dat de Nationale Lotterij op de proppen komt met een eigen winkel. Bezoekers kunnen er trouwens niet enkel cadeautjes kopen, maar ook gewoon op de Lotto of Euromillions spelen. De pop-up is nog tot 26 januari geopend.