Nationale Loterij opent pop-up in Antwerpen | RetailDetail

Nationale Loterij opent pop-up in Antwerpen

Nationale Loterij opent pop-up in Antwerpen

De Nationale Loterij heeft op de Meir in Antwerpen een pop-upwinkel geopend. Daar verkoopt ze tot eind januari verschillende cadeauartikelen die enkel in de pop-up zullen te vinden zijn en die speciaal voor de feestdagen werden samengesteld.

Feestelijke verpakkingen

Zo verkoopt de Nationale Loterij in zijn Kadoosjeswinkel een Win For Life-boom met acht krasbiljetten van drie euro , een Christmas Fun Boom met 24 krasbiljetten van twee euro of een Deluxe Gifts Zoetgelukdoosje met een doosje chocolade van de Antwerpse chocolatier B by B.

 

“We verkopen in deze winkel dezelfde producten als in onze 5.500 andere verkooppunten, maar speciaal voor deze pop-up hebben we enkele cadeauformules in originele verpakkingen samengesteld”, zegt CEO Jannie Haeck aan GVA. “Het gaat voor ons niet alleen om het verkopen, maar ook om ons verhaal te vertellen. Met deze cadeaus koop je kansen voor een ander. Van elk verkocht biljet gaat 28 procent naar een van onze goede doelen, wat elk cadeau een mooie extra geeft.”

 

Het is de eerste keer dat de Nationale Lotterij op de proppen komt met een eigen winkel. Bezoekers kunnen er trouwens niet enkel cadeautjes kopen, maar ook gewoon op de Lotto of Euromillions spelen. De pop-up is nog tot 26 januari geopend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Zo pakt Fun het artikelbeheer van de webshop aan

24/04/2018

Voor speelgoed- en feestwinkel Fun wordt e-commerce almaar belangrijker. De grootste uitdaging: de productspecificaties van het sterk groeiende en wisselende assortiment onderhouden. De oplossing: doorgedreven automatisering.

Blokker onthoofd: CEO Holding en CEO België stappen op

24/04/2018

Het einde lijkt nabij voor de Nederlandse winkelketen en holding Blokker. CEO Casper Meijer maakt vandaag bekend dat hij eind juni opstapt bij Blokker Holding, CEO Belux Bernd Bosch vertrekt zelfs meteen.

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

20/04/2018

In de Antwerpse Stadsfeestzaal opent op 18 mei de eerste Belgische winkel van Søstrene Grene de deuren. De Deense keten biedt allerhande hebbedingetjes en woonaccessoires aan.

Colruyt Group zet nieuwe stap op de tweedehandsmarkt

20/04/2018

Colruyt wil met internetplatform NewStory de tweedehandsmarkt voor babyspullen verder veroveren. Het nieuwe platform bouwt verder op het twee jaar oude Dreambaby Tweedehands, een webshop met twee inzamel- en afhaalpunten voor tweedehands babyspullen.