Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies | RetailDetail

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Speelgoedketen Dreamland, onderdeel van de Colruyt Group, opent morgen een nieuwe winkel in Gosselies, nabij Charleroi. Het is ondertussen al de 45e vestiging van de keten, die met de winkel in Gosselies zijn aanwezigheid in Henegouwen wil versterken.

 

1.600 vierkante meter

De nieuwe Dreamland komt onder leiding te staan van winkelverantwoordelijke Nicolas Thys, samen met 11 nieuwe medewerkers. De winkels is te vinden op de Rue Tahon en heeft een oppervlakte van 1.600 vierkante meter.

 

Dreamland wil met de opening in Gosselies meer aanwezig zijn in de provincie Henegouwen, waar het momenteel nog maar twee winkels heeft: in Jemappes, nabij Bergen, en in Meslin-l’Évêque, nabij Ath.

 

Om de opening van de winkel te vieren, worden er op 8 maart en op zaterdag 11 maart een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich gratis laten schminken, kunnen ze op de foto met de Smurfen of de Ninja Turtles en is er de mogelijkheid om een aantal nieuwe producten, zoals de PlayStation VR of de Nintendo Switch, uit te testen.

 

De laatste opening van Dreamland dateert al van oktober 2015, toen het een nieuw filiaal opende in Ronse. Van de nu 45 winkels bevinden 43 zich in België. Twee speelgoedwinkels zijn net over de Franse grens gevestigd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Erotiekketen Christine le Duc wil weer verleiden

14/08/2018

De keten van eroticashops Christine le Duc wil in Nederlandse handen een nieuwe verleidingspoging wagen. Gered uit het failliete concern Beate Uhse, zet de retailer haar zinnen op de Belgische en Nederlandse markt.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Hoe koopt de consument van morgen?

09/08/2018

Wist je dat winkelen en kopen twee verschillende activiteiten zijn geworden? De weg die de klant van de toekomst aflegt, ziet er helemaal anders uit. Beleef hem zelf in een Inspiration Tour van retailhub en dompel je onder in 1.250 m² innovatie. 

Decathlon neemt Zwitserse sportketen Athleticum over

09/08/2018

Decathlon neemt de Zwitserse sportketen Athleticum over. Verkoper Maus Frères krijgt een minderheidsbelang in Decathlon Zwitserland, een overnamebedrag is niet meegedeeld.