Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Speelgoedketen Dreamland, onderdeel van de Colruyt Group, opent morgen een nieuwe winkel in Gosselies, nabij Charleroi. Het is ondertussen al de 45e vestiging van de keten, die met de winkel in Gosselies zijn aanwezigheid in Henegouwen wil versterken.

 

1.600 vierkante meter

De nieuwe Dreamland komt onder leiding te staan van winkelverantwoordelijke Nicolas Thys, samen met 11 nieuwe medewerkers. De winkels is te vinden op de Rue Tahon en heeft een oppervlakte van 1.600 vierkante meter.

 

Dreamland wil met de opening in Gosselies meer aanwezig zijn in de provincie Henegouwen, waar het momenteel nog maar twee winkels heeft: in Jemappes, nabij Bergen, en in Meslin-l’Évêque, nabij Ath.

 

Om de opening van de winkel te vieren, worden er op 8 maart en op zaterdag 11 maart een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich gratis laten schminken, kunnen ze op de foto met de Smurfen of de Ninja Turtles en is er de mogelijkheid om een aantal nieuwe producten, zoals de PlayStation VR of de Nintendo Switch, uit te testen.

 

De laatste opening van Dreamland dateert al van oktober 2015, toen het een nieuw filiaal opende in Ronse. Van de nu 45 winkels bevinden 43 zich in België. Twee speelgoedwinkels zijn net over de Franse grens gevestigd.