Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies | RetailDetail

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Speelgoedketen Dreamland, onderdeel van de Colruyt Group, opent morgen een nieuwe winkel in Gosselies, nabij Charleroi. Het is ondertussen al de 45e vestiging van de keten, die met de winkel in Gosselies zijn aanwezigheid in Henegouwen wil versterken.

 

1.600 vierkante meter

De nieuwe Dreamland komt onder leiding te staan van winkelverantwoordelijke Nicolas Thys, samen met 11 nieuwe medewerkers. De winkels is te vinden op de Rue Tahon en heeft een oppervlakte van 1.600 vierkante meter.

 

Dreamland wil met de opening in Gosselies meer aanwezig zijn in de provincie Henegouwen, waar het momenteel nog maar twee winkels heeft: in Jemappes, nabij Bergen, en in Meslin-l’Évêque, nabij Ath.

 

Om de opening van de winkel te vieren, worden er op 8 maart en op zaterdag 11 maart een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich gratis laten schminken, kunnen ze op de foto met de Smurfen of de Ninja Turtles en is er de mogelijkheid om een aantal nieuwe producten, zoals de PlayStation VR of de Nintendo Switch, uit te testen.

 

De laatste opening van Dreamland dateert al van oktober 2015, toen het een nieuw filiaal opende in Ronse. Van de nu 45 winkels bevinden 43 zich in België. Twee speelgoedwinkels zijn net over de Franse grens gevestigd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

bpost vergroot zijn netwerk aan afhaalpunten

20/02/2018

(publireportage) Gemak speelt een steeds grotere rol bij online shopping en de huidige consument weet exact wat hij wil: zelf bepalen waar en wanneer zijn aankopen geleverd worden. bpost blijft dan ook zijn netwerk aan afhaalpunten verder uitbreiden.

Dit zijn de genomineerden voor de bpost Omnichannel Award 2018

20/02/2018

De jury heeft haar keuze gemaakt uit de longlist van kandidaten: JBC, Sissy-Boy en ZEB maken kans om op 1 maart de bpost Omnichannel Award in de wacht te slepen. Ook uw stem telt mee!

Dampwinkels zien aantal klanten dalen

19/02/2018

Dampwinkels, die zich volledig hebben gestort op de markt van elektronische sigaretten en alles wat daarbij komt kijken, zien hun aantal klanten dalen. Een verstrengde wetgeving is een van de redenen daarvoor.

Omnichannel in retail: Hoe maak je de marketingafdeling echt omnichannel?

15/02/2018

De transitie naar een omnichannelorganisatie is cruciaal én dringend in de retailsector, ziet Peter Desmyttere, oprichter en CEO van Husky Marketing Planner: “In retail werken organisaties nog vaak in silo’s.” Hij geeft een concreet stappenplan op het Omnichannel Congress.

Amazon rekruteert 2.000 medewerkers in Frankrijk

15/02/2018

Het Franse filiaal van het Amerikaanse internetwarenhuis Amazon is op zoek naar 2.000 medewerkers om de sterke groei te kunnen bijbenen. Amazon.fr is niet alleen bij onze zuiderburen, maar ook in ons land de populairste webshop.

Gino Van Ossel: “Omnichannel kan wél rendabel zijn”

15/02/2018

Omnichannel is nog geen verworvenheid in retail: veel ketens blijven vasthangen aan hun fysieke winkelnetwerk en hebben niet de volledige klantreis in kaart. Toch zijn er ook inspirerende voorbeelden.

Back to top