Nieuwe General Manager Laundry & Home Care bij Henkel Benelux | RetailDetail

Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur voor de tak Was- en reinigingsproducten bij Henkel Benelux. Hij volgt in die functie Paul Vetter op, die op groepsniveau verantwoordelijk wordt voor de verkoop bij Henkel.

13 jaar ervaring bij Henkel

Hemerle is momenteel al actief als verkoopsdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten, maar zet vanaf 1 oktober een stapje hogerop. Hij wordt tevens toegevoegd aan het directiecomité van Henkel Benelux. “De consumentenmarkt kent heel wat uitdagingen vandaag en de detailhandel evolueert snel. Maar met innovaties en een slimme merkenstrategie staan we sterk om de marktpositie van Henkel duurzaam uit te bouwen. Ik kijk ernaar uit om straks als General Manager bij te dragen tot de verdere groei van onze producten binnen Laundry & Home Care in de Benelux”, zegt Hemmerle.

 

Hemmerle is al sinds 2004 in dienst bij Henkel, oorspronkelijk op de afdeling merkenmanagement in Düsseldorf. Sindsdien groeide hij binnen het bedrijf door in verschillende functies.

 

Paul Vetter, die tot nu toe de functie van algemeen directeur uitoefende, trekt nu op zijn beurt naar het hoofdkantoor in Düsseldorf. De functie van Hemmerle als verkoopdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten wordt vanaf volgende maand overgenomen door Filip Vankelst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Back to top