Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur voor de tak Was- en reinigingsproducten bij Henkel Benelux. Hij volgt in die functie Paul Vetter op, die op groepsniveau verantwoordelijk wordt voor de verkoop bij Henkel.

13 jaar ervaring bij Henkel

Hemerle is momenteel al actief als verkoopsdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten, maar zet vanaf 1 oktober een stapje hogerop. Hij wordt tevens toegevoegd aan het directiecomité van Henkel Benelux. “De consumentenmarkt kent heel wat uitdagingen vandaag en de detailhandel evolueert snel. Maar met innovaties en een slimme merkenstrategie staan we sterk om de marktpositie van Henkel duurzaam uit te bouwen. Ik kijk ernaar uit om straks als General Manager bij te dragen tot de verdere groei van onze producten binnen Laundry & Home Care in de Benelux”, zegt Hemmerle.

 

Hemmerle is al sinds 2004 in dienst bij Henkel, oorspronkelijk op de afdeling merkenmanagement in Düsseldorf. Sindsdien groeide hij binnen het bedrijf door in verschillende functies.

 

Paul Vetter, die tot nu toe de functie van algemeen directeur uitoefende, trekt nu op zijn beurt naar het hoofdkantoor in Düsseldorf. De functie van Hemmerle als verkoopdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten wordt vanaf volgende maand overgenomen door Filip Vankelst.

Tags: