Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping | RetailDetail

Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping

Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping

Het boek The Future Of Shopping van Pauline Neerman en Jorg Snoeck, dat recent nog de titel Managementboek van het jaar 2018 kreeg, is nu ook verkrijgbaar in het Frans. De titel: ‘Le Futur du Shopping – Tous ensemble dans le retail’.

 

Nu al een bestseller

De auteurs formuleren antwoorden op prangende vragen als: "Hoe winkelen mensen in de toekomst?", "Waarom blijven de faillissementen zich opstapelen en grijpt de leegstand in winkelstraten om zich heen?" of "Wat kunnen merken en handelaars doen om te overleven?". Ze beschrijven een wereld van verandering waarin alles moet worden heruitgevonden. Er is een nieuwe consument opgestaan, die tegelijkertijd ook producent en retailer is. Vandaag bepaalt de shopper hoe het merk eruit zal zien en hoe het aangeboden zal worden. Een interview met Pauline en Jorg lees je hier.

 

Het boek verscheen eind 2017 in het Nederlands en werd mede dank zij die mooie onderscheiding al een flinke bestseller. Na de Franse vertaling volgen nog dit jaar ook vertalingen naar het Engels en… het Chinees!

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

Alibaba-topman en premier Michel bespreken investering in Luik

04/07/2018

Jack Ma, oprichter en voorzitter van de Chinese internetreus Alibaba, heeft een mogelijke investering in Luik besproken met premier Charles Michel. Na afloop was Ma vaag, Michel legt de bal bij het bedrijf.