Op=Op Voordeelshop neemt telecom over van Kijkshop

Op=Op Voordeelshop neemt telecom over van Kijkshop

Op=Op Voordeelshop heeft het volledige telecomassortiment van Kijkshop overgenomen. Binnen enkele weken moeten de producten zowel online als in de winkels van de discountketen te vinden zijn.

 

Nieuwe klanten

“Met onze 148 winkels zijn we nu al een veel gezien gezicht in menig Nederlands winkelgebied. Wij zijn bekend van de verkoop van A-merk-drogisterijartikelen, -wasmiddelen en -reinigingsproducten tegen de allerlaagste prijzen. Wij voegen daar nu een aantrekkelijk assortiment aan toe”, telende connexie.nl op bij directeur Vincent Alkema. Volgens Alkema is de toevoeging niet enkel goed nieuws voor de huidige klanten, maar zal de discounter er ook een hoop nieuwe klanten mee winnen: “Hieronder zijn veel oud-klanten van Kijkshop, die op zoek op zijn naar een winkelalternatief voor hun telecomaankopen.”

 

Op=Op Voordeelshop maakt het voorbije jaar een flinke expansie door: in de zomer van vorig jaar nam het al meer dan dertig winkels over van Blokker en begin dit jaar kreeg het ook een aantal Marskramer-vestigingen in handen. Alkema wil binnen een aantal jaren doorgroeien naar 350 winkels. Momenteel is de keten op dat vlak bijna halfweg.

 

De bijna zeventig winkels van Kijkshop werden begin dit jaar dan weer allemaal gesloten, amper een maand nadat de keten in Zweedse handen kwam. Daarbij verloren 400 werknemers hun baan.