Oprichter Fun lanceert nieuw budgetconcept Yess!

Oprichter Fun lanceert nieuw budgetconcept Yess!

Bart Coeman, de oprichter en bestuurder van speelgoedketen Fun, heeft een nieuw discountconcept gelanceerd onder de naam Yess!. De eerste vestiging van Yess! opende op 24 maart zijn deuren in Roeselare.

Geen merkartikelen

“Ik wou iets met producten voor dagelijks gebruik, hoofdzakelijk gericht op een vrouwelijk publiek, maar wel voor alle leeftijdscategorieën”, zegt Coeman over de invulling van het concept aan Publimat. Daarnaast zocht hij producten die niet vaak en veel online verkocht worden. “Wat niet betekent dat we geen webshop zullen hebben. Die gaan we in de loop van april opstarten en zal van bij de lancering al een heel groot deel van het assortiment bevatten.”

 

Het volledige assortiment zal laaggeprijsd zijn en daarom zullen er geen merkartikelen te vinden zijn in de winkels. “Wat niet betekent dat we brol verkopen. Integendeel, onze producten kunnen de vergelijking doorstaan met merkartikelen, behalve dan in prijs. Die is bij ons veel interessanter.”

 

Nog dit jaar wil Coeman twee extra vestigingen openen van Yess!. Daarvoor is hij op zoek naar panden in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.