Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi

Raf Lambrix volgt Geert Schoenmaekers op als CEO van BD myShopi. Dat maakt de raad van bestuur van het bedrijf bekend. Schoenmaekers werkte zes jaar voor het bedrijf.


Omnichannel-activatieplatform

Lambrix is sinds 3 jaar COO bij BD myShopi, eerder bekleedde hij al diverse managementfuncties bij Van Gansewinkel en Carrefour België. Hij gaf mee vorm aan het businessplan voor de toekomst van BD myShopi, dat ondersteund wordt door hoofdaandeelhouder NPM Capital.

 

Pol Vanderhaeghen, voorzitter van de raad van bestuur van BD myShopi: “We hebben het volste vertrouwen in de visie en capaciteiten van Raf Lambrix, die als COO mee rond de tafel zat voor het uittekenen van de strategie. De focus van BD myShopi is en blijft het versterken van de positie van BD myShopi als omnichannel activatieplatform, en het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen.”

 

“De Raad van Bestuur houdt eraan Geert Schoenmaekers te bedanken voor de goede samenwerking, het uitbouwen van het omnichannel platform en zijn jaren van inzet. Wij wensen hem dan ook alle succes met de verdere uitbouw van zijn carrière.”

Tags: