Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi | RetailDetail

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi
Foto BD myShopi

Raf Lambrix volgt Geert Schoenmaekers op als CEO van BD myShopi. Dat maakt de raad van bestuur van het bedrijf bekend. Schoenmaekers werkte zes jaar voor het bedrijf.


Omnichannel-activatieplatform

Lambrix is sinds 3 jaar COO bij BD myShopi, eerder bekleedde hij al diverse managementfuncties bij Van Gansewinkel en Carrefour België. Hij gaf mee vorm aan het businessplan voor de toekomst van BD myShopi, dat ondersteund wordt door hoofdaandeelhouder NPM Capital.

 

Pol Vanderhaeghen, voorzitter van de raad van bestuur van BD myShopi: “We hebben het volste vertrouwen in de visie en capaciteiten van Raf Lambrix, die als COO mee rond de tafel zat voor het uittekenen van de strategie. De focus van BD myShopi is en blijft het versterken van de positie van BD myShopi als omnichannel activatieplatform, en het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen.”

 

“De Raad van Bestuur houdt eraan Geert Schoenmaekers te bedanken voor de goede samenwerking, het uitbouwen van het omnichannel platform en zijn jaren van inzet. Wij wensen hem dan ook alle succes met de verdere uitbouw van zijn carrière.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

Standaard Boekhandel opent Brusselse flagshipstore

25/06/2018

In de Brusselse voetgangerszone mikt Standaard Boekhandel op een internationaal publiek met een grote keuze aan boeken in het Frans en het Engels. Ook de schrijf- en papierwaren van zusterketen Club krijgen alle ruimte.

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.