RetailDetail in nieuwe kantoren: bekijk de timelapse-video hier

De gloednieuwe RetailDetail-kantoren zijn klaar voor gebruik, na intense verbouwingswerken die de afgelopen weken in ijltempo plaatsvonden. Maar dit is slechts een eerste stap: binnenkort verrijst in de Antwerpse Stadsfeestzaal immers een uniek retaillaboratorium…

 

Retail-ecosysteem

Met een uitvalsbasis in de Stadsfeestzaal, op de Antwerpse Meir, koos RetailDetail voor een absolute toplocatie in het hart van de retailwereld. De komende dagen en weken zullen verschillende partnerbedrijven hun intrek nemen in het nieuwe complex, dat een echt retail-ecosysteem wordt. Ook het belevingscentrum RetailHub zal snel weer operationeel worden. Vandaag bent u al welkom om deel te nemen aan een RetailHunt Antwerpen, waarbij we groepen sleeptouw nemen langs de interessantste retail-hotspots in het hart van de winkelstad. Ook vergader- en evenementenruimtes zijn nu beschikbaar.

 

De nieuwe kantoren zijn slechts een begin: op de eerste verdieping van het winkelcentrum beginnen binnenkort de bouwwerken voor wat het allereerste échte levende retaillaboratorium ter wereld wordt. Onder de naam Foster gaan we samen met retailers, fabrikanten en technologiespelers een heus testcentrum bouwen dat innovatieve retailideeën presenteert aan het grote publiek. Retailers en merken gaan er aan de slag met nieuwe producten en concepten, technologiepartners meten het winkelgedrag en presenteren inzichten. Het doel? Samen slimmer worden. Binnenkort communiceren we de eerste grote namen die in het project zijn gestapt. Bekijk hieronder alvast de timelapse-video over de verbouwingen. Met dank aan onze sterke bouwpartner Stamhuis!